Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Englezima je bolje da se pokriju usima, i cute. Oni su poslednji koji bi nekome trebali drzati lekcije o rasizmu. Svaki vikend se na njihovim terenima desavaju rasisticki i huliganski ispadi. A sta se desavalo u Krusevcu, ljudi iz UEFE su mogli da vide preko, minimum 10 sigurnosnih kamera koje su snimale tribine. I jasno su mogli videti da nije bilo rasistickog vredjanja, dok englezi nisu postigli gol u zadnjoj minuti, i poceli `komunicirati` sa publikom. Sigurno nebi odredili ovakvu kaznu, da nisu imali razloga za to.
Ovaj slučaj sa srpskim huliganima trebalo je prebaciti na Haški tribunal i garant bi bili adekvatno sankcionisani.
treneri srpske vrste Andreja Milutinović i Predrag Katić Eeeee ovo još nigdje nisam pročitao. Ehehehehehehe.
pa i suarez evri nije pruzio ruku i poslao ga u neku stvar zbog boje koze, pa je dobio 3-4 utakmice kazne. sta je trebalo? da liverpool bude izbacen iz svih takmicenja na godinu dana?
Da im je sudjeno u Hagu,kazna bi bila mnogo veca...ovako bit ce na rate minimalno dva\'est godina,jer para nema.
Da su im zabranili kvalifikacije, englezi bi srali, sta je tu cudno, nervoza u sportu je normalna stvar, gori je start nad pjanicem nego ovo, ko im je kriv sto timski ne znaju igrat i puse na svakom vecem takmicenju
Sta ste sokirani, nisu Srbi krivi AA gdje ce oni biti krivi i odgovarati kako treba za svoje postupke, pa to bi bilo novo svjetsko cudo, ae zdravo