Žalio se na sudiju
0

FA pokrenuo istragu protiv Villas-Boasa

Totalsport
Andre Villas-Boas (Foto: AP)
Andre Villas-Boas (Foto: AP)
Engleski nogometni savez pokrenuo je istragu protiv portugalskog menadžera Chelseaja Andrea Villas-Boasa zbog njegovih komentara suđenja nakon nedjeljnog poraza od gradskog rivala QPR-a s 1-0 u Premiershipu.

"Suđenje u današnjoj utakmici nije bilo dobro i ovo nije prvi put da nam se to događa. Vrlo sam razočaran sudijom, bio je previše uzbuđen, a mogu se samo nadati da ovo neće postati obrazac suđenja mojoj ekipi jer smo oštećeni u već tri utakmice", naglasio je Villas-Boas, govoreći o isključenjima njegove dvojice igrača već u prvom poluvremenu.

U razmaku od desetak minuta, isključeni su Jose Bosingwa i Didier Drogba. Mladog portugalskog stručnjaka naročito je naljutio crveni karton Bosingwi.

FA je pokrenuo istragu, te će u srijedu odlučiti hoće li Villas-Boasa proglasiti krivim. Ukoliko se to dogodi, Villas-Boasu prijete ili samo novčana kazna ili suspenzija.

Inače, menadžeru Chelseaja je ovo bio već treći slučaj ove sezone u kojem se požalio na suđenje u prvenstvu. Događalo se to i nakon utakmica protiv Stoke Cityja i Manchester Uniteda.