Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je žalosno! I onda se ja pitam kako svoje dijete upisati na državni fakultet? Za privatni nemam novca, a na državnim se ili plaća ili se na ovaj način rješavaju ispiti. Lično sam bio svjedok prošle godine kada je ocu jedne studentice rečeno da nikada neće proći bez obzira na znanje (onda je „slučajno“ naišao profin vozač i rekao da se to može malo podmazati). Opće je poznato da se na državnim fakultetima moraju kupovati knjige koje prodaju profesori, a to se dokaže tako što na koricama knjige stoji potpis profesora. Kopija te iste knjige „nije validna“. A onda isti ti profesori bez imalo stida na TV-u pričaju protiv privatnih fakulteta kako se tamo ne može steći znanje i bla bla. Ne kažem ja da nema korupcije na pojedinim privatnim faksovima, ali garantujem da ih ima par koji su jači od nekih državnih. Država je otišla dođavola, još ako nam i obrazovanje ode, a krenulo je odavno nizbrdo, jadne ove mlade generacije.
Pa u tom i jest fora da ugoste gradovi kao Tbilisi, možda i mi u BiH budemo domaćini jednom takvom spektaklu,znači za gradove koji nemaju priliku da gledaju velike ekipe i i takve utakmice nikad u životu... šta se bolan čudiš \"čuj u Tbilisiju\".... odlična ideja.
čista glupost
www.renesansnakraljevstva.com Igra za svakoga ko voli historiju. Godina je 1460. Postoje sve Europske drzave iz tog vremena,pa tako i nasa Kraljevina Bosna. Kraljevina Bosna je jedna od najmladjih drzava na renesansnim kraljevstvima. Trenutno imamo nesto vise od 300 igraca i imamo samo jedan grad (Zenica), a za drugi nam je potrebno jos oko 200 igraca. U igri upravljate svojim likom. Napredujete kroz levele kojih ima ukupno 5 i odlucujete kojim ce putem ici vas lik, moguce profesije su (krojac,mesar,kovac,mlinar,pekar,stolar), takodjer mozete biti gradonacelnik, svecenik, general, ban, a ako se potrudite mozda cak i kralj. Mozete ici drugim putem i biti lutalica ili pljackas ili samo obicni gradjanin koji voli doci u kafanu i opustiti se uz pivo i zezanciju. Moguce je ozeniti/udati se i osnovati svoju porodicu. Pridruzite nam se i zabavite se
hahaha cuj u tbilisiju super cup, pa budimo realni taj grad je negdje u pm, bolje da organizuju u sarajevu.
SUPERCUP HAHAHAHAHAHAHAHAH JESTE SELJACI