Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
je li "pomela" ? E svasta.
Stara dama se vraća, ove godine ovaj pehar će da se digne, a iduće ušati! Forza Juve! http://dobojski.info/
IVAN RAKITIĆ
Sve ce to juve pomesti
Rakitić ove sezone 15 golova i 19 asistencija u 43 utakmice. Bolji od njega samo Ronaldo, Messi, Ibrahimović po statistici a u kojim klubovima igraju oni a gdje Rakitić.
pa Ronaldo igra u Realu , Messi u Barseloni , Ibrahimovic u PSG-u i Rakitic je u Sevilji ja msm ;)
ova evropska liga je totalna propast
š'o ?
jednostavno nije zanimljiva i kvalitetna, bar ne kao nekadasnji kup uefa. Poluprazne tribine za jedno takvo takmicenje necu da komentarisem.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
dominacija spanskog nogometa ove sezone u evropi
ma ubjedljivo najjaca liga , 'nako realno .
rakitiću zašto ,zašto to radiš dragim komšijama ,zar se nisu dovoljno napatili prethodna dva dana i sad im i ti moraš još jednu besanu noć priuštiti :D jao jao
A VALENSIJA STRAŠNA !