Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ako Sarajevo ne prođe dalje, onda nam stvarno treba zabraniti da igramo u Evropi..
almir nismo mi zeljo...^^
marco.hrvat Ne seri majke ti. Da vi dobijete V. Plzen znao bi kako je (bit ce ovo, bit ce ono).. U svakom slučaju želim sreću svim našim predstavnicima u Europi. Koliko Želji, toliko i Zrinjskom..
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Mjera....Otvoren nam je put do treceg pretkola,mislim da cemo ovo sve lagano proci.S druge strane,skretnicari nisu osjetili miris treceg pretkola.
Joj druže šta pričaš, mi bar osjetimo čari igranja sa većim klubovima, a vi mali torpedisti osjetite čari izbacivanja od velike Zete..
Hahahah jedemo vas... :) Pojest ce vas kompleksi i ljubomora... Glupson prije 2 godine smo igrali u tom 3 pretkolu... :)
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Evo opet su krenula opravdanja došljaka sa uskotračne pruge za 10 komada koje će popiti u jedine 2 utakmice u evropi. Sad je ko fol Victorija "strašan" tim a levati u 102 godine postojanja osvojili dva kupa i dvije titule,od toga jedan kup i dvije titule u zadnje 4 godine :) Na tabeli najuspješnijih čeho-slovačkih timova svih vremena Viktorija dijeli visoko TRINAESTO mjesto sa još 4 kluba,a u češkoj od 1993 od 5 klubova koji su osvajali trofeje čak četvrto mjesto giganti nema šta :)
Oboriti rekord nacionalnog stadiona Hadisona - neprocjenjivo!
Uhhh sljedece sezone, bice uzivancija kad ovi pacenici pitarski budu gledali Zelju u 3 pretkolu lige prvaka kao nosioca, pa onda 4 pretkolo npr. Stuttgart, pa onda play off evropske lige... Pojest ce vlastita muda, mada su i do sada nagrizena podosta... :) Ne mogu ljudi meda u ligi, nema trofeja evo bice 7 godina, pa se onda obraduju ko mala djecica kad dobiju ove san marince, albance, estonce, busaju se u prsa, prosli 2 pretkola u Evropi... :)) A kad se sastave svi njihovi protivnici u Evropi, npr. Zolotic, Kvesic, ili Svraka skuplji od svih igraca tih ekipa... Jadni i maleni udbaski klub, torPEDERI Homo Zajednice !
Haha fino mi baci osmijeh na lice,svaka ti cast.U kakvim si ti halucinacijama? Neznas ti kako izgleda 3.pretkolo i kad izbacis nekog velikana,neces ti to dozivit. Pojest ce te kompleks maleni skretnicaru.
http://pokit.org/get/img/f2900aa2be2d46a7d58fadf4f20fecb3.jpg http://pokit.org/get/img/9ebc0a76d293b24f8bbc3f4e0169aa55.jpg
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svu srecu nasim predstavnicima u Eurpi ma da ne ocekujem nikake senzacionalne rezultate,realno mozemo prvi krug proc ovo ostalo je sve veliki uspijeh.
Evo javiše da utakmice EL i LP bh klubova neće prenositi, al' bit će snimak na Porn.com
Jel' ovo nema klubova iz RS-a. Auuuuu jazuk brate, jazuk.
igrace oni na Vidovdanskome turniru po Ozrenskim vukojebinama haha
samo da opsujem uredno ivicin buduci grob
hahahahahahahaha...nemoj krivoustog dirati...
Samo da ti još je+bem sestru, pošto sam ti mamu već odradio!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
najveća željina želja-da prime manje od 6 komada u evropi,a najveći nedosanjani san-barema da nekog prođu
Netreba se opustati treba respektovati protivnika da nebi bilo neugodnih iznanedzenja.
sretno svima idemo momci svi laganini srce na teren
Vikingur - Inter Turku igraju izgleda igraju 4 utakmice...
HAHAHAAH *** te zeljoooooooo sta bi od maribora 4-0 ste izgubili a sarajevo levski 3-1 fk sarajevooooooo olee olee olee idemo u grupnu fazu!!!
San Marino velicine Soukbunara i Kovačića zajedno.
da bi igro zeljo u evropskoj ligi otisli bi do grupne faze!!!
Jedino da bi mozda primio 5 komada umjesto tradicionalnih 6+.
Evropska liga je takmičenje za trećerazredne klubove!
Et sto nasluti covjek ,svaka cast. Ma dojava ko hljeb......