Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MAN-LIV sudio Mazic bez greske..zato ce suditi i evropsko prvenstvo..jedan od najboljih svetskih sudija
zaslužio si plus, evo ti!
Vekovima su Turci razlog srpskoj muci. A Turci su i visoke vrbe, upravo najbolji lek za srbe
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Kutinjo je majstor. Svaka cast za gol. A Man Utd moze biti sretan sto ima De Geu na golu,inace bi bili druga liga.
BVB izdominirao i sinoć...bez Hummelsa i Gündogana, uz onakvu igru i one šanse...Mkhitaryan i Auba sami pred Lorisa...moglo je biti krvoproliće na White Hart Lane-u. Sad će po belaju izvući neke špance, jer nemaju sreće sa izvlačenjem u knock-out fazi.
ova Borusia D. igra najljepši nogomet uz Barcelonu
Majstori iz Dortmunda opet bez milosti... smijem se kladit da ce u polufinalu ili finalu igrati BVB i Liverpool, pa zna mafia iz UEFA-e šta se može prodati i na čemu se može zaraditi... to bi bila idealna medijska priča "Klopp protiv svog bivšeg kluba"
šta učiniše od kluba.. k'o da im neko sihre bacio jaro.. svi po dvije lijeve
navijam za United,ali neka su ispali.sad aBd da ispadnu i od west hama i bice to dobro.da su prosli mozda bi kreten ostao na klupi,a ovako jos west ham prodje i aBd da ide vise.Mourinho potrosi milione,ali dovede igrace i igra,a ovaj potrosi milione i cilj mu 4 mjesto za kvalifikacije u LP.
mancester nemocan jasno je bilo da im se ne igra evropska liga
Nista im se ne igra vec tri sezone :)
Suvada mi isjecu se radi junajteda-
Dobar Liverpool,uz dva-tri pojacanja bice dobra ekipa sljedece sezone. Al ovi Spanci rasturaju,3 u Lp 3 u ligi Evrope.
liga evropa je otpad, ko ne moze u LP ide tamo
ko mi puca minus mrtve mu jebbem