Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Usput, to bi bila prva pobjeda Jurgena Kloppa na klupi Liverpoola u evropskim takmičenjima. ???????? Draga redakcijo , kojim rezultatom je zavrsena utakmica Rubin : Liverpool proslo kolo ?
nisi lijepo procitao,pise prva domaca pobjeda :p
1. Sion 8 2. Liverpool 6 3. Bordeaux 3 4. Rubin Kazan 2 Ako je ova tabela ispravna i ako se igra zadnje kolo onda Liverpool i s remijem ide dalje, osim toga odakle konstatacija da Sion ako pobijedi ide dalje,kada on i da izgube 10:0 idu dalje, jer mogu biti ako ne prvi, onda drugi. Ne kontam odakle objašnjenje takvo u kratkom tekstu.
zato sto ako sion izgubi obe tekme do kraja ostaje na 8 bodova. A bordo dobije obe i liverpool zadnju, onda sion ostaje 3.
a ukoliko je ipak pred zadnje, opet s večerašnjim remijem i remijem u zadnjem kolu Liverpuul može prpči dalje, kao i Sion kada bi izgubio minimalno obe tekme jer bi tabela izgledala da Sion (u slučaju oba poraza) ostane na 8 bodova, Liverpool uz oba remija 8 bodova,Rubin uz obje pobjede 8 bodova, a Bordeaux uz remi i pobjedu imao bi 7...1 i 2 mjesto mislim da bi opet Liverpool i Sion zauzeli, jer bi imali bolji skor od Rubina.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ima kladionice da se opare.
Kloppo!