Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Golove Napoli-Dnipro 1-1 možete pogledati ovdje http://dai.ly/x2pgow8
Kako mrzim ovu sevilju. Ne znam odkud im snaga i volja da vise osvajaju ovaj kup uefa. Ovo ozbiljne ekipe ne svataju ozbiljno a ovi debili ginu, hoce opet da osvoje a osvojili proslih godina... Vazda sevilja, dabogda ispali, osvojili prosle godine, i ginu ko isil u siriji na terenu ne bi li opet osvojili pehar. Dabogda ih fiorentina uzela 4-0
ovo se cini da se ne shvaca ozbiljno jer je sva paznja okrenuta na LP! tako da i primanja jesu dosta manja nego u LP-u, zbog manje medijske paznje. ipak se radi o jednom veoma ozbiljnom takmicenju, koje je dobro placeno i koje, samim tim sto se i rejting kluba poveca, donosi finansijske prednosti! pogotovu ako se udje u polufinale. nije Sevilla glupa. redovna na takmicenju. finasijski dobro stoji! nema dugova od 200 mio kao neki.
dnipro asistencija rukom hahahahha al neka igrao sam da ce oba go dat :D
Talijanska Govna!!
italijanski gurbeti, zao mi wolfsburga