Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi svi sto kometarišite izvadite ruke iz gaća i sutra na poso za 500 joja...
Onog trenutka kad je ovaj panj uspio zaraditi crveni karton protiv amatera iz Andore tako što ih je gađao žvakom , ja sam rekao da će propasti najviše zbog svog ponašanja i to se ispostavilo tačnim . Nema utakmice gdje on ne zakuha sa nekim na rubu fizičkog obračuna .
Dobar igrac pokazao to na prvenstvu u Brazilu ali mentalno nije dorastao
Treba biti posten pa reci da je Everton predobra ekipa za njega,pogledaj trenutnu ekipu on na klupi nema mjesta(on mora otici u klub tipa Dinamo Zagreb da proba spasiti karijeru jer posudba u Championship i jeste realna liga za njegovu igru trenutno koju pokazuje na terenu)
@korisnikklixa Upravo smijesno je reci da bi on tamo mogao igrati,pa cak i klupa je upitna realno Everton na tim pozicijama ima odlicne igrace Sigurdson,Delf,Gomes Andre,Gordon,Fraser,Davies,James... sve su to odlicno igraci i on bi u takvoj ekipi samo sezonu izgubio..
Odličan na terenu sve dok ga neko ne predribla. Onda se pogubi totalno, ne odradi ni dva tacna dodavanja. Pocne sam da dribla, da pokaze sa zna lopte, pa izgubi loptu na sredini, i sijevne kontra. Mislim da nije imao srece da radi sa kvalitetnim trenerom, koji bi od njeg napravio solidnog igraca. Slican pad imao je Renato Sancez iz Bayerna, cak na pozajmici u Swansea bio ocaj, ali vratio se u Bayern i ljudi mu dali sansu. Sve je bolji i bolji
Bolje da igra u Sarajevu, nego da grije klupe nekih nizeligasa
Prodat u velez za 2-3 glave.
Meni lično dobar igrač, ali džabe ti sve kad nisi dobar u glavi, šteta za njega.