Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njemu je iz ponizenja u Swansea, il Manchester il nista...
Glupost! Sigurdson odigrao gotovo sve utakmice ove sezone na njegovoj poziciji.
Ma bolje mu je i da grije klupu nego da prvu igra u Hajduku, ionako je na losem glasu tamu u zadnje vrijeme
tamo*
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Znaci Svensi je slijedeci klub u koji ova stricekova neznalica ne prelazi. Dzaba vi pisete,to je smece koje niko nece.
Jedno je sigurno,ako ga prate nece ga kupit garant!!! Mali veze nema,on u Hajduku nema mjesta nego ga guraju ne bi li nasli kakve budale pa da ga prodaju ali tesko,jaaaakooo tesko.
On nije loš fudbale. Da bi to bio, nebi igro za hajduk split. Greška je da je. Da on spreci kontra. Ali vijerovam da ce on uspit u jedan dobar klub.
Nije on los - on je ocajan.
izgleda da (i ne baš tako) mladog amidžinog pulena samo još SIPA ne prati..
oooo.. not again..
Mora vam biti svima jasno nije Meša Ćiro da ga izostavi zaslugom ne smije to Meša nemojmo biti djeca, TSS ima jaku štelu.......
Članak o potpuno trećem igraču a onda samo rečenica na dnu o Tini i ovom Senegalcu bez citiranja ikakvih izvora. Sasvim je očigledno da Tino neće vidjeti Swansea ali će vjerovatno dobiti poziv od Meše što je i cilj ovih laži. http://www.southwales-eveningpost.co.uk/Swansea-City-linked-Brondby-s-Finnish/story-26439129-detail/story.html
Broje mu minutice
Veliki klub prati velikog igraca...
Mogu ga pratiti kako šeta splitskom rivom. Čovjek skoro i da ne igra, a neko mu na ovaj način diže cijenu. Smiješno.
A dže ga prate? Na kenjaru? Pa neka njih tuži :)