Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Švicarska najprecijenjenija reprezentacija...sastav Seferovic DrmIć Šaćiri KeljImendi Gashi...sve stari svicarci...
to se kaze : multikulturalna reprezentacija
Jel ono Pižon selektor? Svaka čast za igračku karijeru ali kao trener je nula.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
10.10.2014. u 08:10 .. Brzi ste ... nema sta :) Dok smo mogli sinoc na svim portalima citati da je Slovacka pobijedila Spaniju i izvjestaje svih ostalih utakmica u BiH "brza" vijest stize tek sutradan. Nije ni cudo sto je drzava kakva jeste ....
Valjda u fazonu "Cekaj da prenoci, mozda se do jutra sta promijeni" :P
@mala :) ne znam ... konfuzan sam! Valjda je u zurnalistici poenta biti prvi na nekim velikim, cudnim, posebnim dogadzajima ... a ne medzu zadnjim. Al to je klix ... to je BH.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
nismo mi najgori, ima svicarska.
Lose ekipe vise ne postoje.
Hajde sto kasnite sa vijescu par sati, ali ste bar mogli napisati tacne rezultate. Izgleda da je neki Crnogorac pisao clanak :P
hahah klix dao Crnomorcima pobedu i bodove :D
Ehh eto Safetu izgovora "Izgubila je i Spanija"
nesto mi drago za ove Slovake . Mozda jer su nas i drugi put nadigrali ali nas je Hajroviceva nafaka spasila
zar nisu Lihtenstajn i Crna gora odigrali nerijeseno!?
Jesu mislim da je bilo 0:0, ovo je greska da vidimo da li ce uopste ispraviti!
Mozda je ipak bilo vrijeme da Del Bosque dobije otkaz poslije SP-a da se u novi ciklus udje sa novim trenerom, galdnim za titulama, Lichtenstein i Luxemburg igraju sve bolje jedva ih bilo ko dobiva!