Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije bitno ko koliko vredi, nego ko ima veće SRCE! Trenutno ima Hrvatska veće srce i što je najbitnije sva njihova srca prave jedno veliko srce! Svaka čast komšijama kako se bore za svoju repku, treba da se ugledamo na njih! RESPECT Hrvatska i sretno momci!
Tako je ljudino, komsije su nam najprece i navijamo za vas vatreni, ovo se odnosi na komsije prema zapadu a ne prema istoku.
Svaka čast za komentar ljudino.. Potpisujem..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ivan Perišić -21 milion eura... Mislim da bi cifru trebalo već sad pomnožiti s 2-3. Po završetku EURO-a brzo ćemo precizno znati koja je njegova prava vrijednost na tržištu
preko 35mil ide perišić
Strasan igrac i borac, meni je bio najbolji protiv Spanaca i to kada Moratu scepa za vrat zato sto je Morata onom Hrvatskom deckicu krenuo da pokazuje silu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ma portugal lagano prolazi,tu nema nikakve price
David Guetta ft. Zara Larsson - This One's For You Croatia
https://www.youtube.com/watch?v=M7gGgukmS3Y
Hrvati duplo bolji od njih ,brzi ,bolji u realizaciji ,krila ,sredina sve bolje.
Ronaldo je samion, ooo ooo ooo
@lik55555555 Ronaldo je sampion OO ooo oOO o ooO oo o oo o ... naravno da nism budaletino, navijao sam za svoju zemlju Bosnu i Hercegovinu ...
@lik55555555 kakve veze ima Index s ovim sad??????????????? Jel se viorila BH zastava na svakom metru Zagreba?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pa kad onaj ronaldo vrijedi 100 i nesto
Island ne vrijedi ni 20000 Eura ali momci sa srcem idu dalje.
Kolko vrijedi BREXIT
Koliko vrijedi Island a koliko Holandija? Pare u fudbalu su relativna stvar.
"Nabijem na k***c i ovaj Portugal" - Zdravko Mamić