I Coca-Cola je na našoj strani
0
Euro 2012 treba osvježenje! Zmajevi dolaze!
Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ŠTO SI MUCKO KOLU? -sad k..cu ne valja, moze se prosut po stolu. naprijed zmajevi!!!
Svaka cast! E, ako je tako, onda cu se veceras sa zadovoljstvom trovat\' coca colom! ZiviJo Pape!!!
Jeftina populistička reklama za budale. Sreća njihova da 24 posto PiH vrvi od budala.
Usrali se ovi iz Coca-Cole da će raja bojkotovat proizvode kad vide Coca-Cola reklamu preko cijele tribine na Luž-u ;)...Kako hinjski..... http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/ludnica-pocinje/68269
znaju ljudi poso,,sad ce 10000 bosanaca da uleti u grupu :D kao i ja :)
Ja bih volio da Bosna prodje, ali je najgore sto ce posle toga extremni loyavci da pocnu prozivati Srbe.
to jedino ako sudija namjesti rezultat za nas, kao onaj englez s bjelorusijom tako je kad je džeko regrutovan u masone... osvježenje al u k.... hahahahha
pa naravno da Coca Cola u Portugalu navija za - Portugal proguglajte
Ovaj znak ispred \"Like\" predstavlja aplikaciju pomocu koje odredjuju trziste kojem ce se prikazati odredjeni status. Pogledajte malo prethodne statuse i broj lajkova/komentara na njima, ne budite tako lakovjerni. HURRR DURR jevreji nas podrzavaju.
Ne, nije ofirno, nimalo :D
Jel Brazil ili BiH igra danas? cemu tolika euforija.PORTUGAL MORA ICI NA EURO ZBOG RONALDA JEL MNOGI PRAVE PARE NA NJEMU.
Ovo je malo sumnjivo i cudno. Multinacionalna korporacija ne bi smjela uraditi nesto ovako. Otvorio sam preko proxy servera njihov page, i ovaj status se ne vidi. Vide se ovi ostali ispod. Znaci nisu ga share globalno. Da li su ga samo na nase korisnike, ili IP adrese, ili zajedno IP + jezik + lokacija korisnika, ko zna. Pokusao sam otvoriti page preko nekog proxy servera iz Portugala, i nisam uspio naci nijedan da radi. Hajde i ovo je simpa, nema veze sto nije globalno. Ali ako su slucajno ostavili za njih status suprotnog smjera, to bi onda bilo licemjerno i glupo.
Ja bojkotiram Coca Colu ako Zmajevi prodju
HTV 2 20.05 Hrvatska- Turska Vatreni juroišaju prema 4 nastupu na Euru i sedmom velikom natjecanju
EURO 2012 pour être rafraîchissant! Les dragons sont à venir!
Što si mućko kolu
malo ste glupi, sta kaze coca cola portugal na ovo.. pare pare pare..pravim sajt koji ce da vas s:j:ebe ;)