Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doslo je vrijeme da male zemlje rasturaju velike. Pa to je sjajno!!! Forza Cesi, forza!!! Holandija-nula!!!
Holandezima je bolje da nastave sa uzgajanjem tulipana. Oni su samo proslost i nista vise.
sta ce majci ostati ako ja radim to sto predlazes............ ?
SIPU GA LOMA, OOO HEROJU!!!!
SALEKTORU,AKO SI NAS TAKO DOBRO RASPOREDIO NA KRILA ONDA MOLIM TE ZAUZMI SVOJE MJESTO. VALJDA ZNAS GDJE TI JE !!!!!!!
Holandija ce osvojiti prvenstvo!!!!
Konju, bas si konj. dobar ti je nadimak. negledam nista nase. directv ovdje samo americko picim. jebo te hayat, htv, rts, sta god sada sebe zvali. jeblo te i sarajevo takvo kakve ste vi uprljali sa tvojim dolaskom sa brda i sela u njega. takvi kao ti su razlog zasto nezelim da se vratim u svoj grad. takvi kao ti koji koze i ovdce i krave drze po danasnjim igralistima u sarajevu a kokosi i pilad po balkonima. mars jebem ti socijalu koju primas.
Slusaj ti "cuj kralj artur obilic", jebem ti sve zensko u familiji, ti ces meni iz dijaspore govoriti, ko ce ici iz Bosne ko nece, ti koji ovdje kao "PRIJETIS" da neces se nikad vratiti u Bosnu? Sta ti je koji kurca, ni ne moras ba, ne trebas nam, koji si nam ti faktor? Ko te jebe, koji ce nam kurac jedan obichan KARINASH koji sjedi u dijaspori, prima socijalu i slusa intakt non stop, kupio je hayat karticu za100 EURA i sad on misli eto ima pravo nesto da sere? Sta si se ufantaziro retardirani majmune, all molim te nemoj vise ni da dolazis na nase stranice picka li ti materina, ili moras malo, ne dolaze vishe pjevaci tipa SUKI, SABAN i ti kurci da ti pjevaju malo, jebo li ti kompletan INTAKT mater odvratnu. A i Hayat :)
šampion holandija
HIER ZIJN ONGELOFELIJK STOMME MENSEN!!!!!! NIET TE FILMEN!!! DIJASPORA RULES!!!!!!!!!!
ZASTO BI ZLAJA IGRAO ZA BOSNU?? PRVO: MOMAK JE GORE RODJEN. NEMA NISTA SA BOSNOM. OD TOGA SAMO BOLI GLAVA. DRUGO: DA BI GA SLICNI DEBILI ZVALI DIJASPORCEM... JADOVI STE VI VELIKI, A POGOTOVI TI LJILJANE!!!
GLUPI BOSANAC
konačno su prekinuli niz pehova u zadnjih 12 godina, kada su ispadali na penale. Svaka im čast. Sada mogu do samog kraja sa genijem Nistelrooyem! Ne vidim nikog osim njih i Portugala da može uzeti ovo prvenstvo!
Svi daju neke izjave, kao Zlatan prodana dusa, te Zlatan izdajica, itd..., ali vi nemate pojma o njemu, jer je Covjek cekao pozivnicu od BH reprezentacije i nije je nikad dobio, pa su mu je ponudili svedi i on je naravno prihvatio!!!!!! Kao sto bih i svi mi ostali! Ko nam je kriv kad ne pratimo svoje ljude u svijetu i prepustamo igracine kao sto je Ibrahimovic drugima!! A sto se tice penala, pa Baggio promasi penal u finalu sv. pr. 1994, i to je dokaz da je penal cista lutrija!
finale: holancija-grcka, prvak holandija. ovi debili sto povezuju srebrenicu '95 sa eurom '04 (vozdra pameti) su zaista biseri, uzitak je to citati i vidjeti dokle ide ljudska glupost....st dodati na to nego: e, bas se onaj davids naubijao po srebrenici, a tek seedorf i van der saar. o overmarsu da i ne govorimo. svi u haag, odmah!