Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta vam je svima, seedorf nije pogodio stativu nego one drzace za mreze, sto je 2 metra od gola
jes fino kad je holandija pri dnu tabele
Češka Njemačka Nizozemska Latvija
kod 2:0 trebao je da izbaci jednog špica, a da pojača vezni red (a ne odbranu) i da tu na sredini igra presing (na čovjeka) i da ne dozvoli česima da dođu do igre. nikog ne napadam, samo iznosim svoje mišljenje. a što se tiče švaba, oni su uvijek igrali tako, samo sad nemaju ekipu. grci igraju isto kao švabe na SP '02. (oto rehagel) i mislim da mogu daleko dogurati, čak i do polufinala.
pandiani!!!!! nemozes drzat 2:1 citavih 50 minuta,a trener holandije je na pocetku drugog poluvremena ubacio odbrambenog igraca i mislim da je to uzrok ovog preokreta.a sto se tice ceha oni igraj veoma lijep fudbal i kad su govorili na pocetku EP da su oni favoriti nisam mogao da vjerujem,pored toga davids je pogodio stativu i seedorf je pogodio stativu tako da ne mozete reci da su cesi imali puno vise sansi!!!!!!! ne pokusavam da ublazim pobjedu ceske ali netrebate pretjerivati. sto se tice njemacke oni igraju ubjedljivo najruzniji fudbal u evropi!!!!
Glupi Bosanci!!! Odoh ja. Smrdi na ovom sajtu na loj.
oni holandjani su najveci debili na planeti, sramote ljudsku rasu..pametniji su orangutani sigurno...dabogda im latvijci noge polomili
volim sto su zidovi ispusili,mame im se najebem!
jebali smo kurvu beatrix
kankr holland
nece cesi da puste njemce zbog njihovih zlocina u 2 svjetskom ratu!
holanđanima se osvetio njihov "totalni fudbal". kod 2:0 umjesto da su stali na loptu, umrtvili igru i sačuvali prednost do kraja, oni napali još više. e eto vam sad!
1.Češka 2.Njemačka 3.NIZOZEMSKA hahahahahahaha 4.Latvija
Češka Njemačka Nizozemska Latvija
Jebem li ti sve zivo i mrtvo. Jebem ti seku a ti bio u invalidskim kolicima i sve gledao