Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fedja Dudić jači od Aleksa Fergusona. Momci ostavili srce na terenu i napravili najveći rezultat klubskog fudbala u BiH. Razbili AEK u obje utakmice i utišali Atinu. Sarajevske balerine, gledajte i učite kako se igra, kako se brane boje kluba. Dok se vi prenemažete po terenu i kukate za uslovima, momci deru guzove klubovima lige šampiona 💪⚽️ Respekt rodjeni, uz vas je cijela BiH 🇧🇦❤️
Cestitke Velezu. Ali ovo nije najveci uspjeh.. Treba proci jos bar dva kola za to. Sarajevo je dva puta igralo play off Lige Evrope.
Zaboravio si njukastl zeljo... najveci uspjeh a velez je strasan 💪🏻
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hvala podrsci iz Citluka,Bara,Sandzaka,Bihaca,Rijeke,Zagrrba, stalnkg bodrenja od horde zla, i naravno nasem drugom domu Grbavici i Zelji.....Pozdrav iz Mostara braco.
Ko je osisao fizioterapeuta Veleza sinoc,odradio je jaci posao nego Ovcina na terenu.
ROĐENI dugujete mi 17 kom za GLOK.
Ma halalosum !
Ljubi vas brat! ❤️
Ovako se igra srcem i dusom ako je glavu trbalo postavit gdje niko nece to bi vceras igraci Veleza uradili za grb koji igraju za Bosnu i Hercegovinu za svoje rođene, cestitke momci al nek ovo ne bude zadnja prepreka sad naprijed dalje pa u plej of sa Sočijem
Kad vidim onaj grb BiH na ledjima , tacno bi coek zaplako..Kad ce Zrinjski il Borac onako nesto , bio bi i red..Tad bi se mozda i navijalo za vas, da cijenite i postujete drzavu koju predstavljate..
Ove navijače smo pravili mi bojovnici HVOa po dalmatinskim hotelima. u pauzama odbrane Mostara, Tad smo bili mladi. željni, i mi i one. Orgijalo se po hotelima i plažama. Muslići, godišta od 93. do 96. provjerite DNK svoj i lika kojeg nazivate babo. Ja svoj DNK ne dam na analizu, ne mogu sam uzdržavat red army.
Daj slobodno pa češ vidjeti da sam ti ja .ebo mater !
Znači svi iste frizure?? 😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃 Forza Velež!!! ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
Hvala u ime svih Bosanaca i Hercegovaca, hvala u ime moja dva sina koja su sa suzama ispratila NAŠ prolaz!!!
Ovaj fk Vehlež iz Vrapčića nije ni do koljena istoimenom nk Velež iz Mostara. Muslići sa zaostale zalupane strane Neretve su ukrali ime nk Veleža koji ne postoji od 1992. godine. Nk Velež, koji je nekada igrao kao domaćin na gradskom stadionu "Pod Bilim Brigom" sad se zove nk Zrinjski.
User kako ti je krivo hahahahaha Pa stvarno hahahahaha
Ja se sjecam i Siroki Brijeg da je igrao prvo kolo Kupa Uefa mislim da je to najveci uspjeh. Al kako god cestitke Velezu , reprezentacija BiH kao i strucni stozer se trebaju sastaviti od 80% Veleza.
Cuj ovo 9 0 a izvubili a izbacili Sarajevo, gdje je logika ovdje ako Velez prodje dalje.. Koliko je jako to nase lijepo Sarajevo.
Sad ce svi celavi kuci doci tako su rekli ha ha ha brao Rodzeni.
Jedino im grb ne valja.
Haj nadat ću se da nema veze sa komunizmom.
...nigdje ni jedne vijesti o prolazu Veleza na srbijanskim portalima...ali bitno je da nas ovdje svakodnevno bombarduju desetinama vijesti o Zvezdi,Partizanu,Jokicu,Djokovicu,kosarkasicama Srbijemnekom liku sa Pala sto nastupa za Srbiju i koji je odmah ispao na OI itd...