Još jedan gaf u nizu
32
ESPN misli da Robben igra za Portugal
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amerika me podsjeca na nekog naseg tajkuna il\' papka, koji ima sve u zivotu a pojma nema o istom!
AL ZATO KLIX.BA NE GRIJESI, KLIX.BA ZNA GDJE ROBBEN IGRA, BRAVO ZA KLIX, BRAVO
eto vi sa klix-a ste nasli nekome nesto pricati svkaa cast
HAH al ti uspijes spojit i babe i zabe.. kakve veze ima obrazovanje s ovim ? Eto de ti meni nabroj 10 igraca mlb-a ? Naravno da ne znas.. jel to znaci da nam je skolstvo uzasno ? Mozda jest uzasno al ne zbog toga
ne j.u ameri nogomet.. i pametni su
Nebitan frajer sekunde od kada je otisao iz evropsko sampiona - Chelsea!
E neka vi nekoga kritikujete. Imate novinare koji ne bi trebali pisati ni za \"Veselu svesku\":
\"Brazilci su bili Južnoamerikanci, a Ukrajinci su više Evropljani\", Phil Neville. \"Kada vodite sa 4:0 ne biste trebali izgubiti sa 7:1\", Lawrie McMenemy. \"Ukoliko se istorija ponavlja, onda mislim da možemo očekivati da nam se desi isto\", Terry Venables. \"Nisam se mogao navići na život u Italiji. To je isto kao da živim u inostranstvu\", Ian Rush. \"Imam običaj da prvo oblačim desnu kopačku. A onda, logično, i desnu čarapu\", Barry Venison. \"Mislim da smo ovu utakmicu odigrali sa 99 odsto svojih mogućnosti. Međutim, presudila su ostala tri procenta\", Ruud Gullit. \"Imao sam 14 kartona ove sezone. Osam njih je bilo zasluženo, ali preostalih sedam je bilo diskutabilno\", Paul Gascoigne. \"Kada igrač napuni 30 godina, isto to čini i njegovo tijelo\", Glenn Hoddle. \"Nije ovo bio naš dan ove noći\", Bryan Robson. \"Da je ovo ušlo, bio bi gol\", David Coleman.
Oni se šprdaju sa Europom, kako to niko ne shvata...
glupi ameri...ko fol se trude zanimat...imate svoj fudbal i hokej drzte se toga..
a eto je li to moraju sta znati o fudbalu u evropi. zaboli ih kao i mene za njihov fudbal ili baseball.
Boris Bilić - Komentator na FTV
a ne spominju de dzeko igra
@big Boris Bilić, tzv. sportski komentator sa Pederalne TV je jedno malo škutorizovano ušiparalo. Zbog ovih kroatiziranih novinarčića na javnim servisima više ne plaćam pretplatu, jer ne razumijem šta pričaju.
Pa sta Amerikanci znaju, obrazovanje u skoli 0 oni neznaju dalje od mjesta u kojem zive, mene su pitali jel Bosna ostrvo u Africi nista cudno sa njihove strane...