Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nervira me jedna jedina stvar.. Zašto svi te operacije ostavljaju za termine kad igra reprezentacija ?? A bez problema igraju za klubove i "trpe" bolove..
ja mislio elvis j kurta brzo se oporavi zmaju
Sretan ti oporavak Zuka,pusti govna neka pricaju sta hoce. Ti si uspio bez reprezentacije i amidze,nekima ni to nije pomoglo
Ma nije ovaj Zukanović maslo za ramazana! Priča se da se mnogo qurči elem da je Anhel di Maria. Hoće da ga neko moli da igra za domovinu. Ne volimo mi 'tersonje'. Mami kući pa tersaj.
neka je on uspjesno odigrao za Sampdoriju
Ovdje isti Elvis J. Kurtović :)))
ja ba...