Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde Ermine u FK Sarajevo, AKA Bosanski Galaktikosi. :D
BUJRUM KOD NAS !!!!
kakvi su to galaktikosi koji 10 godina ne znaju za titulu :'( ? ?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
E moj Zeko, šta i ti uradi od sebe. Ajd prvo mi je bilo čudno što si došao u Rijeku, ali dobar je klub, drugo, realno zbog duge pauze nisi ni mogao očekivati da ćeš odmah u prvi tim. Dobro si počeo i onda se napraviš faca i tako glupim potezom sam sebi zagorčaš život. Ode u Bugojno, opet malo lumpovati po čaršiji i dok dostigneš formu treba ti godina. Nadam se da ćeš naći neki klub u januaru, kvalitetniji od BH premier lige.
dze su oni (bosnomrzci) sto pljuju susica zbog ovog momka? :)
Ne razumijem ovo omalovažavanje HNL-a. Možda je daleko od 10 najjačih europskih liga, ali po koeficijentu i tržišnoj vrijednosti je barem 3 razine iznad BH lige, a na balkanu je jedino grčka bolja. Pa najmanje 4 kluba HNL-a bi se prošetali ovde, a i lokomotiva i istra koja ima bogatog vlasnika bi se borili za naslov. Prema tome, budite realniji malo.
tako je. pa rijeka je bolja od njegovog bivseg kluba 10 puta, a on prica o turskoj ligi kao da je igrao u feneru, besiktasu ili gdje vec. ako one u bundesligu u neki klub koje je tek usao u ligu ili je prikucan za dno godinama, ne znaci da je on kvalitet te lige, nego je kvalitet tog kluba.
KRAMARIC SE PRODAJE U JANUARU A ZEC JE TREBAO DA BUDE NOVI SPIC ALI ZEC NRMA STRPLJENJA EGO JE VELIKI
Super! Haj ti Ermine potpisi za Sarajevo.
dosao si u rijeku da te lansiraju u veliki klub, a tamo imaju kramarica kao 1. spica... pa i panj krstanovic je bio ispred tebe, toliko o tvojoj kvaliteti
Treba ga zvat u repku. Momak dosad nije imao nego 7-8 sansi i svaku uprskao. A sta je to?!! Treba ga opet zvat, nema veze sto nema klub. Vas da vdimo moze li dvaput dodat kako treba.
i nisi neki igrac kunicu
Pređi sad u Hajduk... pa te pape zove namah ocam.
Jel ovo onaj wannabe reprezentativac?
ma ko ce danas trpiti uvrede za 500 maraka mjesecno...
pa svi trpimo ili smo trpjeli. sve dok ne dodje do guse pa onda ufatiš šefa za gušu
taman za pih reprezentacije
Eto ga u Sarajevo!
Zeku zamjenuti sa Bilbijom i Sarajevo u ligu sampiona,sto bi nam dobro dosao takav napadac valjda Sarajevo ima para za ovakvoga igraca koji vrijedi nesto
Bilbija je dobar igrač!
nezahvalni stvor, znas kad bi vidio europa ligu u svom bivsem klubu, gencerbirgligligliju.