Prvo pojačanje Plavih
495
Ermin Zec novi nogometaš Željezničara
Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imal još koji Zec da igra fudbala ili ti nogometa?
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... REF. 2x Sve mi uzelaaaa aaaaaaa sve mi uzelaaaaaa
I Zahirović je bio reprezentativac pa šta bi kad je došao u Želju... Još evo čitam da je zadnju utakmicu u maju odigrao... Koliko je ovo sve dobro upitno je, ali hajde mislim da može bolji biti od Jazvića i sličnih..
@šta ima ba? Nemoj zajebavati, kakav Zahirović ono je prevara od igrača. @ktbffh Naša iskustva sa tim ko fol reprezentativcima su užasna, evo i Vranješ izgleda kao da lopte u životu šutnuo nije, samo Miro Stevanović je opravdao očekivanja.
Zeko ludjace Zeko ludjace Zeko ludjace aleale Zeko ludjace
jeli desno krilo ili spica igra novinaru preposteni
Ovom je fudbal na zadnjem mjestu u životu. Uzeće malo para i ode on dalje, kao i Kukoč u Zrinjskom.
Ma bravo, svugdje gdje je bio na probi, nije prošao
6-4 ajmo naši!!!!!
J**u se ko ZEČEVI,zato se i "množe".
ova dva burazera ima da poderu
Smiješno. Copy-paste stara uprava
Miske danas u Gemi kupuje pelaci od sest glava hahaha
OOOOJ ALLAHAMI!!! ZEC - KRPIC - ZEC NAPADAMO LIGU PRVAKA INSHALLAHA AKOBOGDA AMIIIN!!! ⚜️⚜️⚜️
HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA ŠTA IMA REAL MADRID
Zadnju utakmicu odigrao u maju.😂