Dežurni krivac
10

Eriksen otvorio dušu i otkrio sve probleme iz Tottenhama: Bio sam crna ovca u klubu

K. H.
Christian Eriksen (Foto: EPA-EFE)
Christian Eriksen (Foto: EPA-EFE)
Novi nogometaš Intera Christian Eriksen otvorio je dušu nakon što je napustio Tottenham te je otkrio da je bio crna ovca u ovoj londonskoj ekipi.

Eriksen je u transferu vrijednom 20 miliona eura napustio Tottenham i pola godine prije isteka ugovora karijeru nastavio u Interu, a koliko je želio odlazak iz ovog kluba najbolji je pokazatelj izjava o periodu koji je proveo u redovima Pijetlova.

"Laknulo mi je nakon što sam napustio Tottenham, a posljednje dvije godine u Engleskoj su mi bile jako teške. Najviše se pričalo o tome kada i gdje odlazim, a ljudi koji su me sretali na ulici često su mi govorili 'Sretno i hvala ti', iako sam bio igrač Tottenhama. To je bila jedna vrlo čudna situacija i drago mi je što sam nakon svega promijenio sredinu i mogu početi novi dio svoje karijere", kazao je Eriksen.

Danac je također rekao da je jedno vrijeme bio optužen da narušava atmosferu u svlačionici, a kada je rekao da želi napustiti klub situacija je postala još teža.

"U Tottenhamu sam bio krivac za mnogo stvari, a često nisam imao nikakve veze s onim za šta sam optužen. Bio sam crna ovca u toj ekipi, a nerijetko sam čitao da sam krivac za lošu atmosferu među igračima. U intervju sam rekao da želim ići i da se ne osjećam dobro, a to je napravilo samo još veće probleme", kazao je Eriksen.

Eriksen je već odigrao dva susreta za Inter, a u narednom kolu njegov tim igra gradski derbi protiv Milana.