Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo i Velez su i u Jugoslaviji bili avangarda za sve klubive u BiH, a i sad su.
uz Zelju naravno...
Zeljo je cuna od pingvina koja ce se ako Bog da ubrzo ugasiti
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
HAjmo VELEZ sutra pobijedi i obraduj cijelu BIH !!! IDEMOOOOO RODJENI !!!
@BullevarOsmeha Popušit ćeš ga ti Vrapčićima ko tvoja stara vojnicima Armije RBiH u Mostaru 92. Inače Borac ne zna za pobijedu u Vrapčićima već od 2011/2012 godine, ako se ne varam. Toliko o "rutinskom" prcanju.
@BullevarOsmeha prošli utakmicu u Mostaru nisu uputili jedan udarac prema golu, maltene branili se čitavu utakmicu. Kome cmeta mahalski Bojac
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kada gori dize se glas, a ne kad sve izgori i kad je steta ucinjena. Ali avaj sta znaju papci iz ovih klubova sto se ne odazvase!
Ništa. Velež , Sarajevo i Mladost organizuju svoju ligu. Pošto na mladima svijet ostaje, onda neka Mladost bude inspiracija za naziv lige. Kakanj liga.
Nije mi jasno šta kalkulušu ostali klubovi. Primjera radi Želju sudije i savez izbaciše iz svih kombinacija. Sloboda, Tuzla City, Olimpik su se ponijeli licemjerno. Ova cetiri kluba sa Sarajevom, Veležom i Mladosti su više od pola lige.
znači,Veležu izmiče nenadana i nezaslužena titula,odmah se prijeti istupanjem iz udruge Premijer lige(u kojoj i nisu neki stalni član,iste su stvari radili i u II ligi),niti imaju neku zapaženu ulogu,što to njima smeta i što ih koči ,pa ova situacija im je ispala ko kec na desetku,niti krivi niti dužni ušli u borbu za prvaka,i sada žele nametnuti svima krivnju ako oni to ne budu,ajde u babe Safe na teferič,...okanite se ozbiljnoga posla,..
Pa sto to radite, sto to, kad znate da vam se na taj nacin ostali nece pridruziti i da je to osudjeno na nefunkcionisanje onda.to se tako radi kad se politika umijesa.
udruzenje za proizvodnju nicega iz nista
super liga na bh nacin
Ovo je bilo presmiješno za gledati. Niti je bilo dovoljno premijerligaša niti se može išta postići sad nakon 28 kola. Velež treba objaviti rat savezu i Zeljkoviću ali ne na ovakav način i ne sa Kitarima. Kitarima im je Zeljković odgovarao prošle godine. Tada im nije smetala covid titula i bio je najbolji predsjednik saveza :)
Moram komentarisati ove što uporno govore da ovaj današnji VELEŽ nije onaj prijeratni i da u ovom danas nema HRVATA ili KATOLIKA.OVO JE ISTI ONAJ VELEŽ KOJI JE BIO I PRIJE RATA A OVI ŠTO GA NEGIRAJU SU GA HTJELI UGASITI I NEŽELE DA IGRAJU SA PETOKRAKOM NA DRESU.TO JE PRAVA ISTINA.IMA VELEŽA IMA STAROG MOSTA NESTALE SU U....E KO I HERCEG BOSNA.☝️☝️☝️🔴🇧🇦🔴
PA KAKVA GKUPOST , A GDJE VAM JE STADION KUKAVICE , OTJERALI VAS NA SELO A TAMO VAM LIJEPO JER STE SELJACI VECINOM. MOSTARSKA RAJA I ZDRAVKO GREBO SU POKRENULI VELEZ, VAS TIM BI SE ZVAO POVELEZ
Čuj udruženje.....
Realno davno je trebalo organizirati udruženje, tako da je i ovo OK za početak.
Ali nema mi svrhe sad da se zale na sudenje, ako su odlucili da Borac bude prvak biti ce i to je tako! Vec na kraju sezone svi zajedno u rjesavanje problema
Miran razlaz
Mi znamo kakvo je sudjenje i sa dolaskom Vice je jos gore. Upravo zato se slazem da se ovim treba baviti nakon sezone. Dobro je da je Velez zaprijeio istupanjem i napravio pritisak da se nada nekoj korektnosti.
Ako istupi Velež....eto TOŠKA
Super. Ramazanska i ihtijarska liga. Moze i Bosna V, i eto onda onog o cemu je Kakir sanjao na 18%.