Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko ziv - ko mrtav do tada
Ko ziv ko mrtav do tada. Ajde da se mi prvo plasiramk na predatojeci EP pa cemo aBd i ove docekati!
Nigdje veze ovo s gradovima, pa jbt. neka ostane kao i do sada...
Njemacka planira da organizuje u istoj godini i EP i Ljetnu Olimpijadu 2024 ako to neko moze onda oni, za EP nemaju ulaganja ni eura sve sredjeno jos od SP 2006 godine samo za Olimpijadu ce biti dva grada su u utrci Berlin i Hamburg
Mislim da je glupo ovo ovako raditi, tj dodjeljivati organizacije zemljama po 14 godina unaprijed...
Ma kakvo svjetsko prvenstvo, globalno zagrijavanje će do tad život na zemlji pretvoriti u pakao, a ovi vjerski fanatici će kazati 'eto predznaka dolaska kijameta'. Ljudi će preživljavati po podzemnim nastambama kao u sf filmovima. SAMO SE SJETIM KOLAPSA KAD JE SNIJEG OD METAR PAO PRIJE PAR GODINA. AUTOM NIGDJE, NEMAŠ KEŠA KOD SEBE SVE TI NA BANCI, NEMOŽEŠ DO BANKOMATA, DOĐEŠ DO NJ. NEMA LOVE U NJEMU, DOĐEŠ DO KEŠA 'ZATVORENA PRODAVNICA, NIJE GAZDA MOGAO OTIĆI PO ROBU, SVE U KOLAPSU, DOĐEŠ KUĆI MOKAR NEMA STRUJE, PALI SVIJEĆU I MOTAJ SE U ĆEBE KO U RATU. I SVE JE TO TRAJALO DAN DVA, A ZAMISLITE DA TRAJE MJESECIMA ILI GODINAMA. PA PRIMJER SU OVA POPLAVLJENA PODRUČJA, NEKA IM JE BOG NA POMOĆI.
Odlucio sam, svaki mjesec cu ostavljati 20% plate I 2024 cu skupiti za avio kartu i odo bar jednu utakmicu pogledati...
Imam 17 godina i kad bude u Engleskoj vjerovatno cu gledat sa svojom djecom hahahaha
A mozda s ljubavnicom... :*) a mozda ces dobit leukemiju i crknut... mogucnosti su brojne.
Boze zdravlja, a tada bi mogao mozda i da sudim na prvenstvu.
2032. u bosni... ? bice jednog dana, docekacemo !