Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Navijam za barcu dugo godina vec, al gore izdanje do sad nisam vidio, svaka cast atleticu ljudi zasluzuju da osvoje definitivno.
Navijač sam Barcelone ali su zaslužili da ispadnu. Veoma indolentan ulazak u obe utakmice, mislim da neću biti nerealan ako kažem da ih nije izbacio Atletico nego sami sebe. U sinoćnjoj utakmici, pored loše igre Barce bilo je i veoma loše suđenje Rizzoli-ja, jedina stvar koju priznajem Atletco-u je želja da prođu dalje i borbenost koju su pokazali tom prilikom. Igra im je za oko ružna, defanzivna u osnovi, bazirana na odbrani i veoma gruba, uvijek na granici kartona. Igrači Barce su vidno umorni
E cuj ocekivao da su ofanzivniji zabili mu dva gola sta bi da su bas bili toliko ofanzivni ha ha bravo Atletico
Haj sada izbacite i Bajern, ne mogu ih gledat vise.....jos kad Müller da gol samo sto ne slupam TV
@Navijac_BiH sto li?
@edin.kulin.9 Odvratan tip. Odvratan fudbal. Volim kad pobjedjuju tehnicari kao Barca ili Real..... Ovi borbom pobjedjuju. Svaki jima cast koliko se trude. Ali ja vise volim ovu drugu vrstu fudbala...
Ocekivo si ti da ti messi neymar ili zubonja daju gol na kontru eto sta si ti ocekivo. Ali nema enrike procitani ste, ne moze uvijek tika taka i reci najbolji smo a godinama jedno te isto dosadila je ta igra iako upocetku izgledali ste impresivno ali eto vidite vise niste; tresnu vas real pa i rayo sad i atletico. Ocekujte i dalje ;)
Ta priča se vuče nakon svakog pada forme (koji se desi svakom). Pročitani, rastureni, raspadnuti, nema ih više, i onda jednu sezonu uzmu sve i svi se ušute do sljedećeg pada forme. Koliko su zapravo jaki govori to da ih navijači drugih klubova komentarišu više od svojih klubova. Svima je uspjeh što je Barca ispala, jer sad znaju da imaju šanse.
Svi upiru prstom u njih a rijetko je ko uspio osvojiti triple, osim njih niko to nije uspio 2 puta. I dalje imaju šanse za ligu i kup, a to ostali klubovi smatraju uspješnom sezonom. I po tome vidiš koliko su veći od ostalih, kad je neuspjeh ne osvojiti 3 glavna trofeja. Koliko je timova osvojilo sve trofeje u sezoni. Koliko ih je bilo blizu tome? Od ovih klubova jedino je Bayern bio blizu Barcine forme zadnjih godina, a vidjeli smo koliko su dugo uspjeli da drže tu formu.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Trebali su se otvorit i igrat kako paše Barceloni ???
E jeste se Chelsea z...., sto uzese Contea! Cholo je kralj, on je trebao tamo! I kad neko kaze da Atletico igra neatraktivno, parkiraju autobus i sl. Momci igraju ko lavovi, bore se i trce do iznemoglosti! Vrhunska taktika! Bilo bi mi drago da osvoje sve sto mogu ove godine, kao sto mi je drago da Lester uzme Premijer ligu!
neznalica teska
Borben Atletico, ne zavise od pojedinaca