Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
🅾🆅🅴 🆉🅴🅽🅴 🆂🆄 🅽🅰🅹🅻🅹🅴🅿🆂🅴 𝕓𝕒𝕝𝕜𝕒𝕟𝕔𝕙𝕒𝕥.𝕘𝕢 😍👆👆🏻👆🏼👆🏾👆🏽🤪
27 🅻🆄🅳🅸🅷 🅼🅾🅳🅽🅸🅷 🅺🅾🅼🅱🅸🅽🅰🅲🅸🅹🅰 🅸 🅻🅹🆄🅳🅸 🅺🅾🅹🅸 🆂🆄 🆁🅴🅺🅻🅸 🅼🅾🅳🅸 🅽🅴!!! 𝕓𝕒𝕝𝕜𝕒𝕟𝕔𝕙𝕒𝕥.𝕔𝕗 👍☝☝😎😄😂🤣💩
Igraju u gostima protiv druge reprezentacije svijeta i ondaK se žale na golmana, umjsto da sumprezadovoljni minimalnim porazom.
27 🅻🆄🅳🅸🅷 🅼🅾🅳🅽🅸🅷 🅺🅾🅼🅱🅸🅽🅰🅲🅸🅹🅰 🅸 🅻🅹🆄🅳🅸 🅺🅾🅹🅸 🆂🆄 🆁🅴🅺🅻🅸 🅼🅾🅳🅸 🅽🅴!!! 𝕟𝕒𝕡𝕒𝕝𝕛𝕖𝕟𝕒.𝕞𝕝 👍☝☝😎😄😂🤣💩
Vratices ti njega opet u ponedeljak
De Gea je golmancina! Nije on kriv za poraz od Hrvatske, nego je kriva losa i traljava Enriqueova takticka zamisao da jalovo drzi loptu u nogama bez konkretnih i kreativnih napada na gol. De Gea je obranio par zicera i spasavao Spanjolsku iz nemoguce situacije u prvih 15 minuta utakmice, ali i u drugom poluvremenu.
Ne treba vam pola igraca opet cete pobjedit Tursku reprezentacija BiH hahahahahahahahaha
Davali smo mi golove BRAZILU ARGENTINI I SPANIJI samo sto je tebi krivo jer te krajisnik zajebao pa si napustio Sarajevo ko te hebe :)