Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemoj tako vrhunac hasagiceve karijere je prelazak iz zelje u arsenal prenosi avazov sport :P
Ti veze nemas o fudbalu, momak. VEZE nemas. Ovaj momak je vec sad bolji golman nego dribler Hasagic, a ima potencijal da bude to sto Hasagic NIKAD nece biti - a to je veliko golmansko ime. Momak je vec sada npr. u timu kola jednog Premiership-a, a vrhunac Hasagiceve karijere je sta??? KakoBiloSpor??? Ko god to ne vidi treba se drzati dalje od fudbala. Momak ce biti #1 nase reprezentacije u narednim kvalifikacijama = zagarantovano.
Joj uvijek isto....ide ovamo ide onamo,kao i za Džeku,i na kraju nigdje ne ode...bas su smijesni.Odmah sam rekao da nece nigdje otici kao i Džeko,Ibričić i Zec o kojima se isto pisalo.....postaje bogami smijesno
Ma kanta obicna od golmana,evo zivi bili pa vidjeli.
ide u AC Milan haman :)