Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako i treba, podržavam Engleze.. Vreme je da neko stane ovima LOPOVIMA u kraj.. Prvo dodjele Qatru organizaciji, iako celi svet zna da su oni davali pare za glasove, ali boli q.urac Blatera, kao ne obazire se na to.. Ma FIFA je korumpirana.. Toliko se sve štima da je to neverovatno.. Samo jučerašnje objavljivanje TOP 3 igrača za Zlatnu loptu je presmešno.. FIFA već duže vreme simpatiše Farsu, zato sve idu u njihovu korist.. Snijder može odigrati perfektnu sezonu, osvojit sve, a Iniesta može 12 meseci na klupi sjediti i opet bi bio među TOP 3 !!! FIFA (N)
kako ide ona izreka: ko se ljuti uvalim......... primite poraz časno i.di.oti nemate pojma sa fudbalom u repki a fol se još bunite. kad naučite igrati javite se!!