Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"o primitku mita\" Pa vi niste normalni, čuj PRIMITKU... je li nam ovo uvodite tuđmanizam?
Sarajlija odavno oni nama uvode tuđmanizam...ja preko ovog klixa ja preko \"naše\" ftv... gdje nam i naše Edine Šečerovićke rodjene Visočanke i ostale naše cure tuđmaniziraju jezikom ha valjda nešto taj tuđmanizam moderan valjda ono kad tuđmaniziraš svoj jezik ti si haman pa kool moderan gradsko dijete raja itd... al opet do nas je to :-) dali su sve glavne bankarske,televiziijske,medicinske i uopste korporativne funkcije tuđmanovcima!!! a bošnjackoj raji ostavili vozanje dostavnih vozila! a sve bi to uredu bilo da je ovo bošnjačko stado iz 30 godina prošlog stoljeca...al bogami danas nam djeca zavrsavaju fakultete kao po tekucoj traci...ali opet izgleda sad ŠKOLA NIJE U MODI...sto su prije prebacivali muslimanskom življu!
@ Jah Beckenbauer je covjek poznat po tome sto izbjegava odgovornost. To Hoenes i Rumenigge nisu samo jednom izjavili. Bio je trener Bayerna samo zato sto nisu mogli naci drugog. Bio je selektor samo zbog prevelikog pritiska javnosti. Kao igrac je bio libero i ja mislim da je njegov tadasnji trener tu poziciju izmislio za njega. Njemacka javnost ga i dan danas kritikuje sto se nije prijavio da bude predsjednik FIFA - e. Sto se tice Blattera, dabogda umro.
ma samo pošteni švabo treba da bude na čelu fife i uefe,a svako drugo europsko i svjetsko prvenstvo treba organizovati u švabiji!
Ovo je nešto kao, svi ste sumnjali u korupciju fife i uefe, e evo vam sada jedna kap iz mora toga i sada šutite, a mi ćemo i dalje biti \"pošteni\" kako smo i navikli.
primitak - sta koga gdje kite u pakas ????
Tako ce i Blatterov sekretar htjeti zatajiti njegovu korupciju ko sto je sam Blatter prethodniku. Imace posla. UEFA= MAFIJA
Pa ne znam ima li iko više da mu nije jasno šta FIFA i UEFA rade od fudbala...ovo odavno nije sport...i sve manje ga pratim...šteta, uništiše onako lijepu igru zbog maloljudskih želja i pohlepe... PS. eto švabe se žale i traže ostavku, nakon koje bi se kao idealan kandidat za čelnog čovjeka FIFA-e istakao Beckenbauer...sve bi to slučajnost bila
Eno fol, sad ispade da su sokirani. Sta sad, jednog dana kad objave da je SDA krao donacije uz Alijin blagoslov koji je te ljude svakog trenutka mogao smijeniti i postaviti nove kako on pozeli, bit ce a mi kontali on bio star i naivan. Jok eto veliki vodja nije znao, Bakir sebi posteno zaradio da gradi trzne centre.
FIFA=lopovska organizacija