Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što se tiče žutih kartona, pokazao je ukupno 51 karton, 44 za domaće timove i 95 za gostujuće. Ahaha
babe plus zabe, jeste jednako helikopter, upali pa vozi...matematika jaca strana 😂😂😂
Ja jos uvijek nisam dosao sebi da stvarno shvatim da je se desio ovakav preokret jer stvarno nisam vjerovao, ni u pobjedu protiv Velsa a kamoli u poraz Izraela kod kuce, i ako sam se naravno, naveliko nadao. Ipak je situacija i vise nego opasna jer mi stvarno nemamo nikakvog razloga da smatramo da smo neki favorit protiv Kipra, od kojeg smo izgubili u Zenici i koji je savladao Izrael na njihovom terenu, gdje smo mi dozivjeli veliki poraz. Takodje smatram vrlo mogucim da Izrael dobije Belgiju, koja se vec kvalifikovala i koja nema motivaciju da se trudi. Tako da moramo ici na pobjedu. Momci sretno samo mirne glave i da vas neko totalno zastiti od novinara i ostalih medija do srijede!!!!
Belgija ce u slucaju pobjede protiv Izraela biti (prvi put u historiji) na prvom mjestu na FIFA rang listi.
nisam znao za to.....samo od toga nemaju nista. oni ce na izvlacenju biti u prvom sesiru...to je sigurno. bili prvi ili drugi......tako da neku motivaciju ne vidim....al nadam se da grijesim
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Milan Djuric sada gleda,kome z guza,kome sprijeda.
,,Što se tiče žutih kartona, pokazao je ukupno 51 karton, 44 za domaće timove i 95 za gostujuće.,, dobro jutro :))
Celo nemoj da se kofrcis
Spahić će u tunelu dobit crveni.
... oslobodi ne zavedi :)))
ako bude ikako moglo sacuvati Dzeku i Spahu u ovoj tekmi ( prijeti im treci zuti ). Sto se Kipra tice. Nisam gledao tekmu Izrael-Kipar. Ali nekako vjerujem da su ljudi odigrali iznad svojih mogucnosti. Dali svoj maximum. i pitanje je mogu li odigrati 2 takve utakmice u samo 3 dana. Dobra je stvar sto nece moci igrati svoju karakteristicnu igru ( bunker ), nego ce morati napasti. sto ce nama opet otvoriti prostor za napade.
Ma gledao sam ja tekmu sa izraelom, Izrael napadao a ov na kontre, kao što su i nas dobili. Da su malo bolja ekipa mogli su još tri zabiti, bilo je trenutaka kada je cijela ekipa izraela bila na njihovoj polovici.
Kipar je bivsa Britanska kolonija... pa sad j... ako znam ko me to ide u prilog! ;)
UEFA-i više odgovara 20000 Bosanaca i Hercegovaca u Francuskoj nego 300 Kiprana. Ono, realno!
Jutricaaaaaa Naprijed Zmajevi igrajte srcem,za samo jednu jedinu Bosnu i Hercegovinu 1-2,moja prognoza
pa gdje ti pobjeze :))
Gdje pobjegoh,u kuhinju,da me ovi ne ruze
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nadam se da ce nasa veza sa engleskom imati uticaja.
bas Englez - Kipar omiljeno mjesto Engleza. Opce poznato! Al kad je mogao da svira Grk protiv tadasnje SCG moze i ovo.
Jebem ga celava.
hehe- saceka j barem dok utakmica prodje:)) odakle se javljas?