Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oduzmite im pobjedu ako ćete ih kazniti, pa vi ste im i dali lažni penal.realno
Navlacite im od samog pocetka na sve moguce nacine a sad ih lafo kaznjavate i glumite nesto. Poslije onog cirkusa sinoc nadam se da Italija uzima Euro.
ne volim zabare al vise mrzim smrdljive engleze , smradovi nad smradovima...a zenske ko krave ...znam posto zivim tu ..pozz iz Londona
Realno, zaslužila je Italija da i ona ubode makar EP ... svaka budala zna da su uvijek imali najjače defanzivce na svijetu pogotovo štopere i logično je da se na njima sve lomi i zbog toga kazu da igraju najružnij fudbal. Idemo Italija lomi engleze tu i ovako nema ni pola engleza sve migranti.
Bice ko njemci brazilu, 7 komada
Hehe, engleska gospoda. Forza Italia
Najveća govna, koja huja u meni sinoć kad su prošliii, gamad!!!
Ma ponoviti utakmicu. Kad su mogli bivšu Jugu natjerati da ponovi utakmicu neka natjeraju i Engleze
evo samo sto nisu
Britanci genocidna nacija!!!
bez konkurencije, odgovorni za smrt najmanje pola mlrd. ljudi na svim kontinentima
Nekad su Englezi bili kulturan narod, primjer kulture i civilizovanosti.
Kad to?
Ajmo Italija zbog Chielinija ❤️🇮🇹
slaba jw to kazna za prljave engleze trebaju biti drasticno kaznjeni oduzomanjem plasmana u finale nakon svega sto se desilo na utakmici nepostojeci penal, neposredno prije penala dvije lopte na terenu i jos mnogih drugih scena ali posto se to nece desiti onda ce ih Italija za sve kazniti
It's coming home :)
Kad je odredjeno domacinstvo ep,i budala je skontala da englezi moraju barem igrati u finalu.
Forza Italia!
Kod nas za citav arsenal?