Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fakat je u pravu, pa i igraci Engleske ligu su obicni ljudi....
@barcafan vas, vas mi čekamo, na vama ide iživljavanje plaćenici katalonski. Kao više od kluba, pa u vas se svake godine kamion novaca istrese, i vi nešto morališete, pa vi ste gori od Reala, oni makar imaju šmeka... Kad samo vidim Alvesa, ljepših ima u Sarajevu na semaforima što prose!
Kao sto i rekoh...
I JA NIAVIJAM ZA OTU BARSU, ODNOSNO SVE TIMOVE KOJI PLJUVAJU NA SVOJU ZASTAVU, KOJI ZVIZDE SVOJOJ HIMNI, KOJI MRZE SVOJU ZEMLJU... VISE OD KLUBA, ZIVJELA BARSA ZIVJELA OTA SRPSKA! ZA PAPKE- ISTO SRANJE DRUGO PAKOVANJE!! HAHHAHA
U pravu je covjek.....al dzaba kad pare haraju.
MOSTAR U SRCU - VELEZ DO GROBA !
tako jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
@ rooney: Neznam sta si htio da kazes to za alvesa , al\' poklopi se bgt.Stavio si nick rooney koji je X puta ruzniji od alvesa.Neznam kako izgledas , al po ovome vrijedjanju nebih rekao da si i ti ista bolji .
Odrace ih Mancester u obje utakmice i nece primit go.
a sta ti cekas majke ti to ce ko biva onaj carrick i oshea nesto pokazati jedva protiv evertona de poklopite se vise hebo vas manchester ima da bankrotirate i zavrsite u chamionshipu takva ce vam biti sudbina za sve ove godine sto ste naguzove pobjedjivali
idi ba više matori u penziju!
vadi se vadi se i sam znaš da si ispo