Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
Trebalo ga je poslati u zatvor na koji mjesed da se i sam propederise
Zbog antisemitskih porvika je i kaznjen.. sve diraj osim nebeskog naroda inace pravosudje te sjeba.. za to bi ga i u BiH kaznili pod pritiskom. Ne bi ga nase sudstvo zalilo..
kod nas za ovakvo ponasanje budes nagradjen
Hajmo Muslimane vrijedjati, to je nekaznjivo!
A sta vi imate kritikovati zapadne razvijene zemlje? Nemojte ici tamo, niko vas ne zove. Ostanite na Balkanu, uzivajte u 500 maraka plate, psujte jedni drugima majke i mrzite pedere. Budimo realni, koga iz Velike Britanije zanima sta misli stanovnik Bosne o necemu!
Ti nisi kritikivao da li VB pljačka po svijetu nego njihovu kaznenu politiku. Ako narod VB zeli kaznjavati homofobiju, to je njihovo pravo i ti nisi pozvan da komentarises.
@ponosneustasebosnje Pa citaj sta pisem. Kaznenu politiku jedne drzave kreira njen zakonodavac. Ona je odraz većinske volje naroda u toj državi. Ti, kao neko ko nije državljanin VB, se ne pitas o tome. Tvoje misljenje je potpuno nebitno, a posebno zato sto si sa Balkana, cime praktički postajes bezvrijedna osoba.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Gay lobi jaci od cifutskog
To je jedan te isti lobi, samo što LGBTQ nisu svjesni toga. Mržnja prema Isusu je srž njihovog bića.
Možeš imati najsavremenije naouraženje, dugmići, raketice, ovo, ono. Lerzbejke i pederi misle tako će ratovati. E neće da može ... ništa bez čizme i muda.
U isto vrijeme u BiH pravosuđe ne reaguje na kupovinu diploma srednje medicinske škole, za 2500 KM i 17 dana. Toliko o nama i njima, pa vi sad izjavite koju homofobnu. Mi smo pametni, dok su Englezi, Amerikanci, Evropljani glupi ?
@ponosneustasebosnje A sad nam reci kad si zadnji put otisao do Metkovica kad tako dobro znas zapadnjake. Usput onako nije samo Amerika zapad. Ja evo 40 godina zivim vani pa ne naletih na te "ispranih mozgova"
@ponosneustasebosnje A najbolje objašnjenje je pogledati gdje su oni a gdje smo mi. Gdje su Švedska, Norveška, Danska, Njemačka, Novi Zeland, Kanada, SAD, Švicarska i ostali, a gdje su tradicionalne i religijske zemlje? Nema boljeg poređenja i eksperimenta. Sve crno na bijelo.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)