Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kolasinac je rodjen za ARSENALA.
Momak je legenda, mislim na Sea.
dobar momak , zasluzio je arsenal !
evo ih našli novu žrtvu za klix transfere!
Mislite da Schalke nije neki klub? Ok Arsenal je velikan, al' Kolašinac je jedna od glavnih karika u igri kraljevsko-plavi. Mislim da ga klub iz Gelsenkirchena neće lahko pustiti. Dali su Farfana za dobru svotu novca..
Kokosinjac ako hoce da sjedi na klupi neka onda ide u Arsenal
bravo poznavaoce fudbala
Sadasnji sastav Arsenala mu daje sansu da bude prvotimac, a Arsenalovo kontinuirano prisustvo svake godine u Evropi + sigurno najinteresantnija i najgledanija liga od evropske petorke, dsje objektivnu nadu da sa svojim kvalitetom i potencijalpom bude u pravom smislu izbacen u orbitu medju svjetske fudbalske zvjezde. Tako bi nam nesto trebalo, poslije susnog perioda ostalih nasih zvijezda koje su postale ljubomorne na "klupu", ne odvajaju se od nje.
MANCHESTER UNITED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jos da i on ode u kakav klub, da bude na klupi i eto, najbitniji igraci repke su na klupi
Jos uvjek se smijem Tinovom transferu , a brzo su ga sakrili lol
arsenal nikad ne potrosi peny ali uvijek se prica o kupovini...tako odrzaju trend velikog tima da novine pisu...koji kobajag ima se i trosi se...a nikad nikog ne kupi...samo prodaju za velike pare svoje igrace...
Cech, Welbeck, Sanchez, Ozil, Podolski,...
frajer je stalno povrijedjen...svuda ga ima osim na terenu...