Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoće li ostali sad priznati da su strejt 😆
pamtit ce ga kao pehdera a ne kao fudbalera
Momak je zakucao 50+ golova ove godine a tek mu je 17 godina. Živi u normalnom društvu slobodno i hoce da bude slobodan u izboru partnera. Svi koji smo igrali timske sportove, pa i ozbiljnije znamo kakvih idiota u tim skupinama ima i kako je teretli toliko momaka, bili str8 / bi ili gej, snaci se u toj masi agresije, prepotentne muškosti i nasilja…
ja i ??
Zamisli ti tog mozga da on izabere mene il tebe kraj Sofie Vergare, Lime, Irine i sl...ja bih se sam upuc'o medju oči!
Ovo mi je najjače - kad se hetero likovi odmah nađu prozvani 🤣 prije će on biti raja sa svim tim ženama nego što ćeš im ti ikad prići. 😂😂😂 tako da uživaj u maštanju :). I koliko ste osiromašeni od ljubavi pa kad se neko autuje kao gej, prva misao vam je da li bi vas neko, pa i muškarac mogao voljeti i smatrati privlačnima. Tugo moja.
Bravo majstore. Vise zena za nas muskarce. Samo se ti trpaj u pakas i javno priznaj sta si. Malo i zaplaci ako moze. Nije zgoreg. Do tada cemo mi sa zenama da uzivamo dok ti u fekalijama eksperimentises.
Nebi ni culi za tebe drugacije...haman ti b9lje ide flautanje nego sutanje lopte
Mrrrrs....
Pa šta, i Deen je gay
Kakav gaj pedercino jedna!
dodji u pl bih. ovdje su svakako fudbaleri ko curice
A djevojke nogometaša? Šta sad? Idu najzgodniji mladići nogometaša.
Ja iii, budalaština mislim da je ovo lična stvar i kraj priče. Kartu privatnog života netreba prodavati!!!!!!
Sta nas briga.
Klix, slika vam je uzas. Napravili ste nekakvo kajanje zbog toga sto se covjek izjasnio kao gay. Sramota. 21 je vijek.
Moja Fata je gej. Voli muškarce.
Nek ljudi izaberu sta im volja. Koliko ih ima sto nesmiju da se izjasne. Pustite ljude ,nece te niko na silu ako ti neces. Pa sto onda maltretirate ljude koji priznaju sta su i ko su.Ja volim zenske a sto neko voli muske ,meni nece naskodit.
Moze ti naskoditi kada ti ispadne sapun
Ja se slažem da izaberu sta im je volja, ali brate stvarno su naporni sa forsiranjem tih parada i ostalih gluposti samo zbog svoje promocije.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne znam više kako da nabacim komentar a da me ne banuju 🤔
Iskreno koga boli ku*ac 😀
Njega sinko. Zalosno .
Ja očekujem da se Bakir autuje, on mi je jako sumljiv.
i ti si brate sumljiv
I ti si njemu dok ga tsko odmjeras sa svih strana.