Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji su ovo samo papc!!!!???? Cuj Carrol bio dobar a Rooney glavni krivac? Pa citava ekipa vam je crkavala na terenu nakon 60 minuta. Gerrard dobije grceve u 65 minuti???! Lose pripremene, los trener a jos losiji igraci su jedini krivac ta vase ispadanje.
Sto volim kad napuhani i arogantni Englezi idu kuci! I LOVE THIS FEELING!
SADA SE POTVRDILO DA FUDBAL U ENGLESKOJ IGRAJU STRANCI A NE ENGLEZI REPKA IM JE LOŠA ČAK ISPOD PROSJEKA NE ZNAM KAKO SU DOGURALI I DOVDE ČEMU LI SU SE ONI NADALI SA OVAKVOM REPREZENTACIJOM TO MISLIM DA NI ONI SAMI NE ZNAJU REPKU NE ČINI SAMO RUNI NEGO JOŠ KOJI IGRAČ AKO GA IMAŠ A TO SE POKAZALO PROTIV ITALIJE DA GA NEMAJU THE END KUĆIIIII!
Tipicna engleska preseravanja nakon poraza. Mediji krive sve i svi su selektori, menadzeri, svi oni znaju sve. Neka neko od tih novinara, izadje na teren pa nek odigra mec. Rooney i ne mora igrati za Englesku, ne daje mu ona hljeb. Italija ih je nadigrala jer je bolja. Pirlo i Montolivo carovali u sredini. Mada je Baloteli odron igrac ne zna lopte ustopati. Bolji onaj Diamanti iz Bologne 100 puta. Svaka cast Italijanima ali eto Njemacke da se igra u polufinalu.
Ne volim Manchester al Rooney je zvijer od igraca, i strasno igra, a sta ce kad nema podrsku ostalih igraca vraca se previse nazad da bi iznio loptu i tu gubi previse snage,al da je nesto lose odigrao ne slazem se.
A stvarno sta hoce ove englezi, pa nek budu zadovoljni sto su prosli grupu. Bezvezna igra, napuhani, a ustvari prosjecni igraci, ko sto neko gore rece od 90ih oni nemaju dobru ekipu. Oni se ponasaju kao da samo oni igraju fudbal, valjda zbog jake lige, i onda se kao razocaraju kad i velesila italija izbaci...
vas problem je premier liga u kojoj nema mjesta za vase igrace pored precijenjnih stranih zvijezda! zato svabe kod kojih je 90% domacih igraca u Bundesligi gaze sve pred sobom.
dok moj komentar glasi \"Rouney je reprezentativac engleske,sinoc igrali engleska i italija a ne Rouney i italija,dok italija se poigravala cijelom engleskom,nije samo Rouney kriv nego talijani bili krivi sto su igrali njihovu najlijepsu igru ikada\"
Vama medijima treba ukinut slobodu tiska, ili ti ga uvesti novčane i pritvorske kazne za klevetu, laganja, govore mržnje, fašizam, nacionalizam i ostale stvari koje radite....ili da Vam se ljudi svete
Tvrda utakmica, talijani bolji, ali mogli su i englezi proći uz malo sreće. Nema ovdje smisla nikoga optuživati kad su primarne taktike oba trenera bile, da se ne primi gol.
upravu su runi je bio katastrofa ocjena 0,1
Oni koji idu na penale zasluzuju da izgube na penale. Samo da je vako svaki put.
@LOL : razumijes se u fudbal ko majka tereza u naizmjenicne struje! ne dipr zdravlja ti
Dao sam na Runievom mjestu nikada vise nebi koracao na teren kada repka igra.Koji su to majmuni i idioti i kreteni.Cuj on krivac i nije smio preuzeti odg.Pa dao je gol i iz penala.Sta ocekuju da se njegovo po 2 gola pika.Nemaju nikog boljeg pa ocekuju od njega cuda.Karol isto kuja po terenu se vuce.Pojedinci ne mogu sa loptom da se sastave i on sada kriv.Davao lopte,otkrivao se.Oni treba da krive svoju ligu gdje igra 70 % stranih igrača pa nemaju dovoljno da sastave \" dobru\" reprezentaciju,ali Britanci su to,cionisti bili i i ostali,kako mi je sada drago sto su ispali.Mrzim Zabare samo tako ali mi je drago neopisivu.Pu bem ti seljaka
pa okrivite kukavičku taktiku, niste prešli centar
Uvijek sam navijao za Italiju pa mi je i drago sto su pobjedili. Za Engleze nikad nisam navijao i zbog istorijskih kao i financijskih razloga.
vidi mu glOOve,presadjeni isto vaza sa cvijećem.