Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u realu je trebao dokazati da je "special one"...pa on nije ni medju 5 najboljih trenera trenutno...del bosque,ferguson,hiddink,capello,lippi,ancelotti,van gaal,pa cak mozda i benitez su bolji treneri od njega...vjerovatno sam jos neke propustio...
heynckess,guardiola,magath...
Semi-special one, iliti po naški poluspecijalac! Hasta la pista Smourinho!
Želite izlaz iz krize i početi zarađivati preko 15 000 kn mjesečno preko interneta? Nudim vam BESPLATNO da probate! Pokušajte ovim načinom koji vam nudim, olakšajte meni i sebi i primajte najkvalitetnije informacije iz par zemalja (SIGURNE INFORMACIJE). Link od moje stranice nalazi vam se pri dnu teksta. IRSKA, JAPAN, NORVEŠKA, ŠVEDSKA ---> to su zemlje iz kojih dobivam pouzdane informacije o nogometnim utakmicama. Prvo bi se Vama dokazao i poslao prvu utakmicu besplatno da zaradite jer ne želim uzimati Vaš novac unaprijed, a onda kasnije da dijelimo troškove koje šaljem njima. Čim dobijem parove upućujem ih vama na mail, a kvote su uvijek iznad 2, nekad i preko 4. Javite se na mail i poslati ću vam prvu utakmicu besplatno za početak. E-MAIL: sportnoza @ gmail . com (upišite spojeno) WEB STRANICA: sportnoza . bloger . hr (upišite spojeno)
Ma čini mi se da će ova stoka u City... i da Džeko opet neće da igra, a osim toga možda ga prodaju negdje bezveze, jer ovaj Mourinho više troši pare nego što je stvarno trener.
Ruku na srce Spanska liga i nije nesto ! Jaca je Njemacka !!
Ma daj!!! Zadnjih nekoliko sezona u Španiji se igra najljepši i najbolji fudbal. Sada primat lagano uzimaju njemački klubovi. Prije Španije dugo je to bila Engleska sa Man Utd, Liverpulom, Arsenalom. Jedno vrijeme Italija i slično. Stvari se rotiraju, ali u toku cijele ere Mourinha u Realu, Španska liga je bila najjača na svijetu ili tu negdje uz Englesku ligu. (Njemačka je zadnjih par godina katastrofalno loša, sa jedva Borusijom i Bajernom koji su nešto značili.)
englezi,švabe,španci,talijani