Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znaci mogo bi biti natpis na Arsenalovom stadionu " Cuvaj se psa - UJEDA (Suarez)" i jos rasista .. njega treba izbaciti van fudbala zauvjek....
mogli ste napisati komotno: "Na svima stoji da je njegov transfer s Podno Borica na Emirates sve bliže realizaciji." manje bi bilo ubitacno.Tacno je autor ovog clanka za jednu preventivno disciplinsku, iza uha :)
Ovo je gotova stvar, Suarez je igrac Arsenala! Jos kad bi Begovica doveo Wenger, titula!
mozda nema direktan let iz londona presjest u mechester?
a mozda je Man Utd kupio suareza,pa ga odmah prodaje Arsenalu?
ovo govno hitno treba prodati...djubre od covjeka...
ovaj arsenal sve nesto flertuje sa igracima, a nikako napadnu .. kukavicka posla!
"Na svima stoji da je njegov transfer s Old Trafforda na Emirates sve bliže realizaciji." WTF?? Otkad Liverpool igra na Old Traffordu??
a sto je interesantno i kada urednici primjete gresku pri komenterima i svim ostalim stvarima uopste se trude da poprave vijest,nego ostavljaju da se pametan narod zivcira.
kakvog crnog Old Traforda valjda Enfilda
a hajde sta si sitnicav Old Trafor ili Enfild jedno te isto. ha machester ha liverpool sve je to u par kilometara!