Komentari (461)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije sramota izgubit od Engleza na Wembley-u. Sramota je od Kipra.
Nije sramota da nepismena SDA talibanska sirotinja izgubi od bilo koga - nema ona osećaj sramote više.
@BulevarCrneRuke KOja si ti qurcina djikanska... crno debelo krme
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Steta, ali to je nogomet. Bolji i sretniji pravedno ide u polufinale, a tako je dobro izgledalo za Hrvatsku prije samo pola sata… Umor, umor je presudio... Lopta je okrugla i fokus ide na EURO kvalifikacije gdje ce Hrvatska, uvjeren sam, ponovo otici jako daleko jer ima sjajnu ekipu. Sretno BiH veceras protiv Furije!
@konstruktivnoST Vi Bosnje samo orgijate na ovaj poraz jer vam jer krive necete nikad dozivjet finale SP
Ti nemoj vise gledat nogomet, balet je za tebe!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
nema na svijetu plemena koji više komentira sport i loži se na isti, a ima manje uspjeha. jednostavno nema
smiješne napaćene bošnje. potpuno zaslužuju ovo što imaju.
glupi Bosnjo iz Fekalistana jedino sto zna to je smijati se kad susjed izgubi i radovati se kad on izgubi 1-0 protiv treceg tima Spanije - kakav glup narod, to je za pricu. Najgori su u svemu i svacemu, od ekonomije do infrastrukture prolazeci kroz sport (0 medalja) i oni se smiju Hrvatima i Srbima??
Hrvatske medalje,da se zna) Uvjerljivo najviše od svih zemalja regije Zlato Srebro Bronca Ukupno 1992 Barcelona.jpg Barcelona 1992. 0 1 2 3 1996 Atlanta.jpg Atlanta 1996. 1 1 0 2 2000 Sydney.jpg Sydney 2000. 1 0 1 2 2004 Atena.jpg Atena 2004. 1 2 2 5 2008 Peking.gif Peking 2008. 0 2 3 5 London 2012 logo.svg London 2012. 3 1 2 6 2016 Rio 5 3 2 10 Ukupno 11 10 12 33
BALIJSKA POTURCENA NAKUPINA, SE SMIJE HRVATSKOJ. INVALID NACIJA, BEZ I JEDNE MEDALJU NA OI. NA ZIMSKIM IGRAMA O MEDALJA. NA LJETNIM IGRAMA 0 MEDALJA. JEDINU MEDALJU, KOJU POTURICE MOGU OSVOJIT, JE U SJEDECIM SPORTOVIMA.
KMEEEEEEEE, disi sinko sad ce hitna aparat donjeti...
@CrvSumnje nema njemu lijeka
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Druga liga zapad, Lovren void napad.
Zr,njski prvak u nogometu i to godinama a i u i košarci.Izviđać u rukometu,Grude u ženskom rukometu,zadnjih 20 godina Široki i Igokea su osvojili sva prvenstva.Šta na to kažeš jadniče zavidni.A di ste vi u toj priči. Prodaji floskule nekome drugome,jedino su činjenice važne.
Selam iz prve lige za drugoligase, treceligase I ostale levate.
prozor93 Joj djecije price. I Zeljo i Sarajevo I Bosna prvaci ne samo tvoje jebene lige, vec i Jugoslovenske, Bosna prvak Evrope u kosarci, hebo te ta tvoj jad od Sirokog i Zrinjskog.
Francuzi nas gaze u rukometu,to je istina ali samo oni koji su daleko najbolji na svijetu.Mi smo uvijek među 3 najbolje,u vatrepolu smo prvi ili drugi,u Devis cupu igraju najbolji,provjeri prvo,a ti se zapitaj zbog čega najbolji igrači u svim sportovima ne žele igrati za Bi H. Ako ne znaš ja ću ti objasniti.Razlog je samo jedan,najbolji igrači su ili Hrvati ili Srbi,Muslimana nema. Vi kupite otpatke i uvjek će tako biti ma šta mislili o tome.
Francuzi nas gaze u rukometu,to je istina ali samo oni koji su daleko najbolji na svijetu.Mi smo uvijek među 3 najbolje,u vatrepolu smo prvi ili drugi,u Devis cupu igraju najbolji,provjeri prvo,a ti se zapitaj zbog čega najbolji igrači u svim sportovima ne žele igrati za Bi H. Ako ne znaš ja ću ti objasniti.Razlog je samo jedan,najbolji igrači su ili Hrvati ili Srbi,Muslimana nema. Vi kupite otpatke i uvjek će tako biti ma šta mislili o tome.
pare,idiote!!!!
U petak počinje finale Davis cup-a!Ne znam ko igra u finalu!?
Svaka cast Englezimaaaaa...ha ha ha
Je li Lovren i dalje snima story za Instagram ??
U rukometu rasturamo godinama,u vatrepolu svjetski prvaci,za koji dan bit ćemo ponovo osvajači Devis cupa u tenisu,da o Kostelićima ne pričamo.Srbi imaju Đokovića,u odbojci su među najboljima,u košarci isto,Slovenci osvajaju medalje na olimpijadama,imaju najboljeg košarkaša na svijetu,a vi jadnici,kupite mrvice i kupit ćete ih uvijek.Zadnji ste na Balkanu,Turci su za vas televizija u boji.Stalno gurate glavu u pjesak i ne vidite ništa oko sebe,samo plačete i kukate.Stidite se.
imamo tebe, najveću budalu a svijetu
@Bahro sta je bilo kad si se probudio?
Je li Lovren i dalje snima story za Instagram ??
Jadnici muslimanski,toliko ste jadni da ne priznajete nićiiji uspjeh.Pogledajte prvo sebi u lice.Toliko mržnje se rijetko viđa. Ljudi moji ,Hrvatska na olimpijadama osvaja po 10-12 medalja,u 20 godina osvojila 3. i 2.mjesto na svjetskom prvenstvu u nogometu što nijedna mala zemlja nije i neće nikada uspjeti.
prozor93 Pa je li 10 ili 12? Ne znas ni ti izgleda. I ne osvaja vec jednom osvojila a inace uzme po medalju-dvije i to u nekakvom veslanju, hitanju diska i slicno, sto nikoga ne zanima.I uzeli dvije medalje u fudbalu otkako postojite i to je sve. Inace su Srbi za vas velesila.