Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolje da naprave takmičenje za sebe ove zemlje poput Engleske, Francuske, Italije, Njemačke, Španije, Portugal i neka igraju, ovi drugi nema potrebe da ni igraju. kreten sudija gleda samo na onu liniju to mu je sav posao i neće da prizna go Ukrajini
Ukrajina je kuci :)
@rajvosa Daj Boga ti nemoj mi tu ronalda uvlaciti u pricu! svi se vi nesto furate na njega sto lik ovo ono sminker ,a frajer koji je placen skoro 100 miliona fuli cist go! Nekazem ja za Ibrahimovica on je bio igracina kad se za Messija i C:Ronalda nije ni znalo. A ti mozes da pricas sta hoces o Messi-u za mene je on igracina ipo jer sa nakvom tjelesnom građom da barem konkuriše najboljim igračima ipak nešto znaci ,a i nefura se ko tvoj maneken! Glavna je razlika sto mesija porede sa Maradonom i Peleom a C.Ronalda porede sa messijem .
ronalda, ibrahimovica i messija ne mozes nikako staviti u istu recenicu. messi je kreator igre, vezni igrac, odlican tehnicar, talentovan. ibrahimovic je klasicni spic napadac, jak, dobra tehnika, talentovan. ronaldo je napadac/krilni, izuzetno brz, prosjecna tehnika baratanja loptom, ne-talentovan - sve je postigao izuzetnim zalaganjem i vjezbanjem. zasto kazem za ronalda da je netalentovan? po promasajima koje pravi. od dolaska u man u, pa do danasnjeg dana, vidi mu se po promasajima da nema urodjeni talent citanja drugog igraca, niti urodjeni talent kontrole lopte (sto druga dvojica imaju). ali mu se mora priznati da to nadoknadjuje urodjenom brzinom i dugotrajnim vjezbanjem.
Čuj Ukrajina ide kući, ja sve mislio oni domaćini
malo bolji link: http://www.youtube.com/watch?v=9JtNRU4LpDM video se i zaustavi, da pokaze offside...
Evo, da i dokazem navedeno. http://www.youtube.com/watch?v=XJnLSVYY8XI Evo i slika na kojoj se vidi da je napadac Ukrajine u ofsajdu. Lopta je kod lijevog beka Ukrajine koji mu dodaje: http://i46.tinypic.com/2cqiop2.jpg
Sto se tice \"spornog\" gola Ukrajine, nije ga bilo. Lopta jeste presla crtu, ali isto tako je i igrac Ukrajine bio u ofsajdu trenutke prije tog događaja u istoj akciji. Pogledajte ponovno i uvjerite se sami. Sudije su pogrijesili sto nisu svirali ofsajd jer je to bilo pravilno. Ne navijam za Engleze, samo kazem kako je pravilno..
Ovo je sramota sta sudije rade nema veze sa fudbalom prvo povaljena hrvatska(Nisam navijac hrvatske da se razmumijemo) sad i ukrajina.Suđenje bilo dosad vrhunsko međutim kad je poceo rasplet po grupama kuhinja UEFA-e sramota ovo nije Euro OVO JE FARSA OD PRVENSTVA .Platini nismo mi ludi ruka Henry-a penal nepostejeci za francusku protiv BIH itd itd itd.
Cuj Ukrajinci idu kuci, pa oni su kod kuce. Pa ovdje na klixu ima gorih novinara nego Boris Bilic. A usput kad smo kod komentatora, osim Mijajlovica treba vratiti i provjerene kadrove poput Bahe Topalbecirovica. Lik zna komentarisati ma sta god drugi pricali. Kad pogledam ove danas, sa sjetom gledam na 1999tu i finale Bayern-Manchester i Bahu ko komentatora.
Ibra Bog! engelzi sjupci, kako o kako uvjek tim velikim nacijama bude progledano kroz prstice ili im se poklone pobjede, go cist ko suza za ukrainu, ma hebo fudbal odavno dokazano da je vise politika i korporat biznis nego istinski sport.
Jest mi zao Svdske :( Zlatane legendoooooooooooooo!!!!
da nam je ibrahimovic umjesto one klocine dzeke, sad bi igrali u polufinalima.
Ili sam ja potpuno slijep ili je Milevski bio najmanje metar u ofsajdu iz kojeg je proistekao nedosudjeni go za Ukrainu. Sudije na utakmici Ukraina-Engleska su bile katastrofa, bas svi. Koliko je samo zutih kartona podijelio u utakmici u kojoj je bilo 0 agresivnosti. Koji majmun.
pricajte sta hocete ali boris je najbolji komentator od oba komentatora iz reda hrvatskog naroda
Je li tačno da će sada kada SBB uđe u vlast vratiti Mijajlovića sa ALFE na FTV
B. BILIĆU umri ,razveseli Bosnu