Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komentari na Klixu su dno dna. A ja još gluplji što to uopće čitam. Žalostan neki svijet.
Emir je tradicionalno govorio na čistom hrvatskom jeziku(neće valjda na srpskom,arapski ne zna).Nije mu zasmetalo što je Ćiro na umoru, ako ne lažu, rekao čuvajte mi hrvatsku državu(galvanizacija Bosne).
Hrvati su velika sportska nacija. Kome se to svidjelo a kome ne.
gooUser1676320696 Jarane sport nije politika. Vi Srbi biste isto bili uspešniji da ne mešate jedno sa drugim.
gooUser1676320696 Pa većina Bošnjaka zna koje mu je porijeklo, konvertirani Srbin, ili konvertirani Hrvat, ili turskog porijekla iako su oni većinom napustili balkan, ima ih više u Bugarskoj nego kod nas, Kurdi su još najviše bili u BiH kao otomanska vojska, itd... Mnogi znaju što je dobro znati
Pocivaj u miru veliki covjece 😞