Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Spaha bolji nego ikad...
Novinari su pokrenuli paljbu po njemu zbog one svadje sa pisljivim novinarima drzavne televizije.Mogli smo citati raznorazne tekstove kako ce biti cetvrta opcija u Leverkuzenu , kako ce raskinuti ugovor sa njim itd.A on , evo svaku utakmicu starter , i u Ligi prvaka i u Njemackoj!
Mogo je on još jove kvalifikacije odigrat, al bolje se sad naviakvati na igru bez nejga nego na EURU! Hvala ti Spaha za sve, al jebe se Džeke.... Imal ko da nastavi?
Vidim Dzeko nije igrao od pocetka, znaci li to da ce mu ove sedmice biti manja plata?
Treba to vidjeti s Giletom! Po onom što sam ja čuo: on igro ne igro, njemu svake hefte 200.000 ojra legne na račun! Ako neko zna neka nam pojasni kako idu plate u kod fudbalera, ima li to veze s minutama ii golovima ?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Spaha vrati se!
novinari su njega otjerali i portali poput klixa,on se urotio protiv sušića,ko je sušić,papak iz zavidovića i uvijek će ostati
dzubre izdajnicko, tako bi vas ostavio u rovu na nisickoj visoravni...
Kabadahija iz inata razvaljuje...
Spaha jarane povuci odluku i vrati se u repku Trebamo te Majka Bosna te zzove!!!
Bravo legendo, uinat dušmanima!
Vrati se Emire! Ne mozemo bez tebe!
Neda babo djece. najbolji si
Napokon da i meni sjedne milja maraka za vikend
A gdje je informacija da je Vrancic dao gol za Padeborn i proglašen za igrača utakmice?? Zasto se taj momak uporno majorizira???
Vrancic nije sredio drzavljanstvo, imao bh drz pa se odrekao pa sada treba nase ponovno da regulise. On je rodjen u S.Brodu pa ne znam da ga i oni ne zovu,kao da se konta i dalje.
bio je najbolji igrac i kapiten dosad,nažalost više nije,sad je Džeko koji ne može ni potrčati kako treba
Beton !