Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kanoute igracina ocm
Sta drugo redi do LJUDINA.
@! Ako ne znas, sluzbeni jezik u Bosni i Hercegovini je \"Bosanski/hrvatski/srpski jezik i književnost\" Tako da to nije greska..
valjda DARIVAO. pa grozni ste!
\"šanske\" Seville nepismeni konj španske
Svaka cast momci...
1. NASLOV JE KATASROFA STVARNO STE NEPISMENI FUJ 2. OBAVEZE IGRAC ( KLIBA )PO UGOVORU SU OVAKVE HUMANITARNE MAIFESTACIJE .
1.NASLOV JE KATASTROFA STVARNO STE NEPISMENI 2. KLUPSKA OBAVEZA ( TO CAK IMAJU U UGOVORU ) JE OVAKVA VRSTA MANIFESTACIJE
spaha je nasa legenda a gospodina fredrika kanutea sam bas zagotivio kad je dao 500.000 eura u hajr za spas dzamije u sevilji kojoj je prijetilo rusenje jer njihove domace vlasti nisu imale razumijevanja,,,
\"darovao bolesnu djecu\" to znaci da je posjedovao na neki naci bolesnu djecu i poklanjao je vec nekome? ili je to nesto na skrnavljenom hrvatskom jeziku, a nalazi se na bosanskom portalu, pa meni i nije bas jasno? molim opis kratak od strane urednika, hvala.
ODLAZITE MAFIJASI IZ SVETINJE ZVANI BORDO NEPRIJATELJI I MAFIJASKA UPRAVO, UNISTISTE SVE STO JE SVETO, CAK NI LEGENDA KAKVA JE SKORO NECE DA IGRA ZA NAS. STA DA RADIMO BRACO PO BOJI, JA VISE NI SAM NISAM PAMETAN, KAKO DA OTJERAMO MAFIJU IZ KLUBA, STA VISE DA CEKAMO, SUDBINU KOSARKASA I RUKOMETASA BOSNE??? JA NE A VI KAKO HOCETE, SADA SE DOKAZUJE PRIPADNOST KLUBU, OKUPIMO SE BRACO SUTRA NA MIRNIM DEMONSTRACIJAMA ISPRED KLUPSKIH PROSTORIJA, SKUP JE ZAKAZAN ZA 11:55h KAO SIMBOLIKA DA JE ZAISTA PET DO DVANAEST I DA DUBLJE NE MOZEMO POTONITI...
Nije ih on darovao vec KLUB za koji on igra!
Kanute i Spahic dva brata muslimana :)
kome ih je darovao
Yebo ih sal i dres, sto im nisu novcano pomogli, svakome po petobu ili stoju pa neka s tim sami kupe sta ima najvise treba, mozda lijek..