Veliki hendikep za Sevillu
0
Emir Spahić preskače derbi protiv Barcelone
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
5 utakmica 5 zutih kartona. To moze samo pravi igrac
Al ce biti spreman Kristnini slomit nogu, ukoliko nas Portugal pokusa srediti
ne mogu da se otmem utisku kako je u onoj tekmi sa francuzima lijepo pogledo gdje se nalazi nasri pa ga sapleo..ajde de mozda nije prodo utakmicu (iako se o tom pricalo dok je igro u rusiji pa ga otjerali,posle svi znamo kako su ga otjerali i iz francuske i znamo zbog cega) al je onda svakako ispo glupan teski..mozemo se raspravljat jel na ivici ili unutra al zasto pobogu napamet nogu poturat i rusit igraca naocigled svih..
Joj jeste cudni sto vrijedjate Spahu! Covjek odjigra 10 utakmica bez ijedne velike greski u 11 pogrijesi i odma govorite da je prodao utakmicu,da je kloc,da je pojacao ekipu svojim odsustvom pfff Svi koji tako govorite, GADITE MI SE!
Steta, ja bas konto odigrat da ce biti crveni :D
koje ste vi seljacine..prdite ovdje kako je spaha prodao utakmicu..mrs u dijasporu..papci..ovdje vas niko ne treba..emir emir emir spahic!!
EMIR SPAHIC EMIR SPAHIC EMIR SPAHIC
KONJ!!! ZBOG NJEGA IZGUBI BOSNA!!!!!! KONJ!!!!
Natips vam je glup samo tako,cuj hendikep heheheheheheh pa nije Messi nego Spahic.Ionako ce ih Barcelona pregaziti.
Kakav hendikep,lik je kriv zadnjih 5 godina za 80posto primljenih golova u repci
Svejedno če ih Barsa pocjepati pa da odmori malo čuva se za Portugal pravi Bošnjo bravo legendo ništa ti ne zamjeramo
Spahic hay ningún jugador en el equipo de entierro regular Bosnia y Herzegovina
Spaha dobija kartone svakih par sekundi, a Dzeko meda ne moze klocevi obojica, bog sami zna sta su pojeli na onom rostilju...
pojaco je ekipu svojim odsustvom
kakav hendikep, pa ionako bi crveni dobio, ovako makar mogu staviti bilo koga ko ce odigrati cijelu utakmicu.
Kako mi je ovo suhveli kad igraci preskacu najvece protivnike zbog bezveznog razloga, kao da nije znao protiv koga igra u narednom kolu, morao je dobiti zuti..koji kloc
u ovome je najbolji! aBd protiv portugala da crveni dobije.. AMIN