Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno, treba ga kazniti za ovo
Sad će Spaha demantirati navode i reći da se zabunio pa umjesto palca ispružio "sporni" prst :))))
Bio u grču...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sad će vijest Spahić pošamarao disciplinsku komisiju..:D
Ma koga ce on posamarati, malo jaci covjek bi ga otpuho.
ili dva malo slabija
ma jedna obicna seljacina , i antitalenat , hoce da se postavi ko neki vodja a samo se blamira , jadni mi ako ce nas on prestavljati ko kapiten u brazilu .
Nije lijepo od njega ali najviše mi se smuči od vaših komentara isfrustriranih seljčko malograđanskih kompleksaša.
Spaha kralju kokaina
vidje vidje ovi Emiri sve sejtan do sejtana od onog iz Ferihe preko Kusturice,Suljagica pa do ovog zgembe Spahica
Dokazuje iz dana u dan o kakvoj se seljacini radi, nadam se da ce uskoro napustiti rep. BiH i da ce sa sobom povesti Safeta Susica!
Bravo, provjerena bitanga i omiljeni igrac kriminalaca za namjestanje utakmica i mahinacije. Samo se treba sjetiti Francuske. Napolje iz repke dzukac zajedno sa Safetom i Sven Tinom.
Sad ga trebaju kaziti jedno 6 utakmica i onda ko neigra u klubu ne ide u Brazil i traka na ruku momku koji je to zasluzi i igrama i ponasanjem .Miske je kralj bio i osto i da je on sa Dzekom kao prije gdje nam je kraj.Nego se ovaj tovar iz Dubrovika preko Barbareza uvalio za kapitena .Pa bolan oni su i Hasan otjerali a sad on Dzeku lozi non stop.Dzeko je pravi momak bio i osto van terena i na terenu . Spaha idi odmaraj u Junu u Dubrovniku radi nas i naseg uspjeha puko si jarane po savovima.
Neznam ali ako ga ova disciplinska komisija jače kazni (7-8 utakmica neigranja) vjervatno su mu dani u Apotekarima odbrojani! Iskreno ja mislim da su njega naši novinari nafurali da je neki "aman" igrač pa sad radi ovo!
Emire, moras korigovati svoje ponasanje. Spusti se na zemlju, jer to je tebi i nasoj reprezentaciji najpotrebnije u ovom trenutku.
Nekima uzor jbt a gledaj koju poruku salje mladim igracima , e moj spaha ti konstantno tones sve dublje i dublje...
Emire sine, to se profesionalnom igracu na terenu ne smije dogadjati, bas kao i onaj tvoj naivni penal protiv francuza u Parizu, al eto... oprostili smo ti tada.
Spahu je malo prenijelo.
to lepi posamaraj i taj dfb
na ja..nista novo. nije ni cudo sto leverkusen trazi zamjenu u sledecoj sezoni.
kakvih ce jos napraviti pizdarija u brazilu, poput one protiv francuske.
Sta ovi dana nije uredu sa spahicem uzdigo se ko da Ronaldo
spustice se on u brazilu kada mu lopte oko usiju pocnu letiti :)
a sad komentari tipa........katolička zavjera protiv zmajeva...........nijemci se boje zmajeva ... .............nevini spahić nastradao.............