Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SPAHA kralj,budući kapiten Seville!!!
Sretno Spaha !
Jarane, otac mi je psiholog i skoro pa nikad privatno ne komentarise ljude sa svog strucnog aspekta, ali za tebe je rekao nesto sto ne znam ni da ponovim, moracu ga pitati ponovo, haha... Samo naprijed care, nekakav opasan problem imas ;)
to spaha supcino sa straduna:P
Messi mu je taman do lakta... eto novih suspenzija :D
spahahahah paksu
sace spaha da strpa i mesija i ronalda u dzep :D
Zguzi koju Spanjolku za raju. :D
Volim Sevillu FC, a sada jos vise:) Kupovina dresa ne gine!
Realno, mozda nekad zaigra ko bek...mozda ni ko bek. Ko stoper nikad nece zaigrat... Slijedi klupa.
Odlično! Sa srećom Spaha!
To Spaha odlican izbor,samo naprijed i sretno u nastavku karijere :)))
arsenal se raspada. ode nasri, otisao clishy, otice i fabregas i bendtner, mozda cak i wenger dobije otkaz..... bolje je spahi u sevilli.
A steta sto ga nisu pustili u Arsenal, haha trazili 30 mil a dobili 2, osim ako to nisu bile medijske gluposti kao vecina stvari -.- Uglavom sretno Spaha !
Ko voli da cita najekskluzivnije sportske vijesti ima ih dosta na ovoj stranici www.worldnews.com.ba Naprijed spahaa:)
Nekad Je Sergej Bio A Danas Nam Je To Emir! Pravi Vodja! Jedan Od Boljih Nasih Reprezentativaca Novijeg Doba! Kanute, Zokora Romaric, Renato, D.Capel Dabo Spahic Medju njima! Vrh!
Spahic-Spanija Dzeko,Begovic-Engleska Lulic-Italija Pjanic-Francuska Ibisevic, Salihovic, Mujdza-Njemacka