Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Spaha će ih baš svući u ravan otjeran iz tri kluba zbog namještanja
opet bacanje 6 7 miliona...valja plate igracima 300-400.000 + pripreme..plus raskidi...plus nema evrope....fino pravo....
Reaktivirati aferu Punac i vratiti Abdulaha Ibrakovica hitno....Jaci je od Spahica.
a zasto bi Spahic bio tako dobar? On kao sad doktor fudbala zato sto je dobro igro lopte? Kaze klix, To je vijest koja će sigurno obradovati navijače Sarajeva - zbog cega? Frajer nikad tu funkciju nije obnasao niti ima iskustva. Ovaj Mirvic ga tu gura samo zbog imena - da li ima ovaj nekih veza ko zna...
Sarajevo je privatni klub i navijaci samo demokratskim putem mogu ucestvovati u razgovorima s predstavnicima kluba. To sto pojedinci misle da mogu raditi sta hoce tj. tjerati iz kluba koga hoce prevarili su se. Mirvic je jedini koji odlucuje o klubu i radu kluba. Ako Mirvic hoce da unisti klub ne moze ga niko sprijeciti u tome. Covjek ulaze svoj novac u klub a da dozvoli da mu iko pametuje to ne moze.
Da sam Dzenan Uscuplic napustio bih Sarajevo odmah, ne bih cekao da dovedu tipa koji nikad nikog ozbiljnog nije trenirao niti ostvario bilo kakav zapazen rezultat. Sramota sta rade od covjeka, legenda je kluba i tu je svaki put kad zagusti.
Ko god da je bio trener u ovome Sarajevu, samo se isti igraci forsiraju. Vasoski, Sablic, Musemic, Uscuplic, Marinovic, ko god da dodje uvjek isto. Dovedis Hamzu kao pojacanje a on ti sjedi na klupu, jer mora da igra ahmetovic, hebibovic, samo je falilo da ubaci jos velkoski.
A uprava je isto skup neznalica, napises na instagram najdominantniji klub a nemozes ni evropu izboriti i onda izbrises to, direktorica izjavi da ce Sarajevo biti za 2 godine najbolji klub u balkanu a nemozes ni da uspijes evropu a kamoli da pobjedis tamo nekoga iz moldavije..
Spaha je zakletva
Spahic se se pobiti :D
Legende FK Sarajerva su ostarile ili pomrle i niste im nikada dali priliku radi LOPOVLUKA i instagram zvjezdica... Kad svi uskoro pomru, i Sarajevo i Željo ce dozivjeti istu sudbinu. Klubovi koji nemaju više istoriju vec 20 godina, nemaju ni legende, pa nema ni ko da idejno vodi klub... Krah klubova kakve smo poznavali.
Ide jos veca propast sa ovim razbojnikom
Vule Trivunovic? Je,, m vam mater. Iz supljeg u prazno. Fuj!
Jbt nije mi jasno jel ovaj Mirvic naivan toliko pa ne zna ili vjeruje pogresnim ljudima.Cuj Spahic pa ovaj ce mu belaj napraviti nece biti ni mjesec u klubu.A Ovaj drugi pa msm.hebote jel tesko nazvati Husrefa i reci zao nam je sti su lopovi iz prosle uprave to tako ucinili prema vama.Molim Vas Husrefe didjite i napravite nesto.jer ovo ovako ne moze i ide sve u tri pm.Hvala
Pa ovi bas rijesili da nam uniste klub. Sve gore od goreg...
Mirvic me sve vise i vise razocarava sa njegovim odlukama i razmisljanjima. Mislim da je pogrijesio sa Vasoskim sto se pokazalo kao istina, a sada iz naftalina izvlaci ovu dvojicu.
Jeste li bezuspješno pokušavali dobiti kredite od banaka? Hitno vam treba novac da se izvučete iz dugova? Trebate novac za proširenje ili osnivanje vlastitog posla? Uzmite zajam od jedne od vodećih kreditnih kompanija u Velikoj Britaniji. Možete se prijaviti putem WhatsApp-a: +14092051142 ili e-pošte: [email protected]
Bolje da Spahic igra