Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo kapitenu. Odlicni navijaci, odlican trener u vidu Bilica i naravno Istanbul metropola.
Sreca pa nije danas putovao u Istanbul za razgovore... mogao se naci na Dodikovom letu pa zaglavit.
Emir Spahic je vrlo pouzdan, kvalitetan fudbaler koji jos uvijek, sa lakocom, moze uspjesno igrati u vrhunskim evropskim klubovima. Zato price o zainteresovanosti( i vjerovatno kontakti ) vodecih Turskih klubova uopste ne iznenadjuju.Ja licno mislim da je, uopsteno gledajuci, Turska idealno odrediste za Spahica. A posebno Besiktas i Bilic. Vezano za Leverkusen i njegov manje popularan odlazak - nije Spahic "kabadahija" niti "siledzija" ili sl. Ovakve razvoj dogadjaja za jednu, relativno, uspjesnu fudb. karijeru nije najsretniji. No, ja sam ubijedjen da ima stvari koje su i Spahic, i vjerovatno Bayer FC presutjeli, jer nisu za javnost. Za podsjetiti je cinjenica da je Spahic veliki borac na terenu. I vrlo principijelna osoba. U prilog, Spahicev fizicki obracun u Sevilji sa suigracem Juzno-americkog porijekla - kada je bio isprovociran komentarom religijske prirode. Zato...sve ima svoje. Sretno, Spahicu!
Tamo "stoperi kabadahije" i kostolomci dobro prolaze jer je takav stil igre u kompletnoj ligi, ali će te mediji uništiti poslije 2 loše partije kao i Misketa.
Spahu navijaci ispracaju transparentima a Slinu jazavca amidzinog danas Torcida hoce da tuce,jasno mu porucili "Gubi se iz Hajduka"
Kakav Dinamo ovo je pravi izbor.
ma ne vjerujemo Vam nista sto napisete kad su transferi u pitanju!
Tino Susic na korak od Intera hahahahahhahaha
Koji gel za kosu koristi pa mu je zunzafri ovako upicanjena tokom cijele utakmice...
Kažu da se zaštitari u Turskoj vole dobro pomarisat nego se hljeba najesti.:)))))
ma pasa pametan potez medju svojim si
I bilo je ludo pisati clanke kako Spahic prelazi u Dinamo, licno smatram da i dalje moze igrati u najboljim klubovima Bundeslige al' eto nisu ni Turci losi, dobra para prije kraja karijere
onda ce svi poceti navijati za Besiktas...