Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na nasem se kaze po francuskom 'La Manche' a ne Engleski Kanal (po engleskom)!
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==>> www.XXdate.club
Nikada mi nije bilo jasno, zasto ne prave avione sa mogucnoscu odvajanja dijela u kojem budu putnici u slucaju nekih komplikacija, fino brate sa padobranom vezanim za vrh. Čitao sam negdje o toj ideji ali haman nikad sprovedeno u djelo. Stvarno je zalosno vidjeti nesrecu aviona u kojoj 99% nemas spasa. Toliko love utroseno na pravljenje aviona i toliko nesreca se dogodilo unazad 50 godina.
nekom nije u interesu...
@dajdze https://www.youtube.com/watch?v=pIGkmDb0aIw Mislim da je to to što sam gledao nedavno.
Meni u ovoj prici zvoni jedna stvar u glavi. Koliko je ovo bio banalan i glup razlog za let - zamisli, isao se pozdraviti sa bivsim saigracima i odmah vratiti nazad. I za tu svrhu je angazovan privatni avion. Znaci putovanje da bi se samo pozdravio s bivsom ekipom je kostalo mozda cak i desetine hiljada eura i jos ga je kostalo zivota. Neki mozda izvuku pouku iz ovoga...
desetine hiljada eura? :D :) :) :) :)
@susc_ovjek Kazem mozda. Nemam pojma koliko kosta jedan povratni let privatnim avionom, al nije sigurno 1000€. poenta mog komentara nije u tome koliko kosta privatni let.
Bar postoji nada da je pilot živ..
RIP Emi❤
Šteta