Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar ima igrača koji nije pogriješio?? Nema niti će biti svakome se može desiti greška to ne umanjuje nista dobro je igrao posebno protiv totenhema a zar bi Arsenal bio to da ne primaju onakve golove?
Sejo zvani beton
Zasto je on povremeni igrac reprezentacije? Kad nije povrijedjen uvjek je tu ali kad ima taj peh sa povredama cesto. Inace za mene jedan od najboljij nasih igraca.
Ni ja ih tu ne skontah. Lik je uvijek tu za nas. SEO the King!!!
4 gola, 4 greske. Jako bizarna utakmica na Old Traffordu
Emery je trenerčina, a to pokazuje iz utakmice u utakmicu. Izvlači i više od maksimuma od igrača koje ima na raspolaganju.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
Kolašinac je igračina...
Ovaj kolasinac uvijek bitne utakmice kiksa... To se razlikuju veliki i mali igrači
Nisam imao neko misljenje o ovom Emery-u (ne sporim osvojene trofeje) ali ovom izjavom je stvarno pokazao sta znači biti pravi trener. Murinjo bi izvrijedjao Seada i istakao njegove greske gurajući u prvi plan tezu kako je on pametan i dobar trener a ostali ga kao ne slušaju i ne sprovode njegove ideje u djelo.
Samo naprijed !!!
Lako je za ove vani a kako da mi svoju ligu dignemo na noge, kako to izvest a bez puno para?
Igra sejo dobro, dosta ofanzivan ali tako se valjda trazi od njega, kod gola sinoc moze se 50 50 reci jer i leno je treba izaci prije na loptu ali ok bice bolje 💪