Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Draxler je malo opasniji igrac, vidi se da PSG pojma nema ..nego zna samo sta je skupo..i odma misli d aje dobro...ovaj momak je buducnost mlad perspektivan , dokazan igrac...cak i PSG je odlicno igrao..gdje god ode bice top pojacanje..bolje dovesti svabu nego bilo kog drugog, ovaj bar ima usadjen pobjednicki mentalitet..nema odustajanja kod njih..
eh evo dobre prilike za prilicno male pare (u odnosu na lude transfere proteklih dana) dovesti top igraca...
Jose - kupuj o'ma'!
MU bi bio prejak kad bi ga doveo i jos jednog u odbrani, bili bi opet onaj stari MU
Hahha, PSG promašaj od ekipe. Nadam se da ce Dortmund pustiti ufuranog Dembeleta u Barcu za masne pare, i dovesti Draxlera. To bi bio pravi tim.
bravo za komentar
da bi doveli onog malog iz monaca moraju se jednog riješiti... a ovaj mali je dosta slabiji igrač od veratija tako da je logičan slijed događaja
Dobar ovo igrac.